vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Telesur verrast zorgverleners AZP

lees ook ...

Civil servants are not paid if they are not registered

On December 31st, the National Servants Registration project will come to an end. As of January 1, 2023, unregistered civil servants will no longer be paid. On October 1, registration opened. The ...

Het telecommunication bedrijf Telesur heeft de zorgverleners van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) met een extraatje bedacht als blijk van waardering voor hun bijzondere inzet tijdens de corona pandemie die een grote impact heeft gehad op de bevolking en nog steeds heeft in het haast afgelopen jaar.

De frontliners van het AZP hebben zich door de uitbraak van de corona pandemie nog meer moeten inzetten, om patiënten te voorzien van de juiste medische zorg. Dokter Navin Ramdhani, anesthesioloog – intensivist en hoofd Intensive Care Unit AZP zei deze geste van Telesur enorm te waarderen. “De zorgverleners staan onder enorme druk en zullen een kerstgift zeker op prijs stellen”, zei hij.

Jennis Asraf, manager Corporate Communication van Telesur overhandigde vandaag de kerstgeschenken bestemd voor 163 frontliners van het ziekenhuis en zei dat Telesur er vanwege de pandemie dit jaar van af heeft gezien het welbekende kerstconcert te organiseren. “We hebben besloten om  in plaats daarvan de frontlinie in de strijd tegen het Covid-19 virus te gedenken rond de feestdagen,” geeft de manager aan.

De geschenken werden  door dokter Navin Ramdhani en dokter Preveen Banwarie, in ontvangst genomen. Beiden zijn anesthesioloog – intensivist in het AZP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTelesur verrast zorgverleners AZP