vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Telesur bespreekt oplossingsmodellen internet op scholen met president

lees ook ...

President Santokhi naar Caricom-Cuba summit Barbados

President Santokhi is vandaag, 05 december in zijn rol als Caricom-voorzitter afgereisd naar de Caricom-Cuba summit die in Barbados gehouden wordt. Tijdens deze summit zal Cuba haar overzicht prese...

Vele scholieren volgen momenteel via het internet hun reguliere lessen. Dit is een van de onderwerpen waarover door de Telesur-directie gisteren is gebrainstormd met president Chan Santokhi. Voor president Santokhi is dit vraagstuk momenteel belangrijk en hij heeft daarvoor de nodige aandacht gevraagd van het telecombedrijf.

Voor het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is het wenselijk dat elke school voorzien is van internetverbinding. “Voornamelijk voor de president is dit van de scholieren belangrijk en het heeft zeker onze aandacht. Samen met het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur bekijken wij de mogelijkheden en oplossingen om dit te bewerkstelligen”, zei directeur Mike Antonius van Telesur.

In deze periode van crisis waarin wij momenteel leven, is het voor Telesur belangrijk om samen met de regering te werken aan gepaste oplossingen voor diverse vraagstukken. Deze ontmoeting vond plaats op het Kabinet van de President, waar ook vicepresident Ronnie Brunswijk en minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme aanwezig waren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTelesur bespreekt oplossingsmodellen internet op scholen met president