zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Teleperformance opent derde pand in Suriname

lees ook ...

Stichting Radio Boskopu heeft nieuwe directeur

Stichting Radio Boskopu heeft een nieuwe directeur in de persoon van Gilles Nasa. Vanaf 15 mei 2024 werd hij aangesteld als de nieuwe directeur. De stichting staat onder het ministerie van Regionale O...

Woensdag jongstleden opende Teleperformance feestelijke een derde pand in Suriname. De plaatselijke vertegenwoordiger van het bedrijf, Norbert van Liemt, verwacht een verdubbeling van arbeidsplaatsen van 1.600 naar 3.200 de komende drie jaren. Het bedrijf wil “voorkomen dat steeds meer kennis het land uitgaat”, voor werk dat zij hier kunnen aanbieden.

 Het bedrijf zette in 2015 voet aan wal in Suriname en groeit heel snel. Teleperformance biedt klantenservice voor grote Nederlandse bedrijven en merken, zoals Samsung, Bol.com, Albert Heijn en Philips, waarbij klantenservice aangeboden wordt via telefoon, chat en e-mail. Technische ondersteuning, verkoop, marketing en andere zakelijke processen worden langs deze wegen afgehandeld.

Teleperformance, is opgericht in 1978 in Frankrijk. Het biedt internationaal klantenservice op het gebied van costumer experience als uitgegroeide grote speler in de branche. Het bedrijf laat niets aan toeval over, maar “investeert voortdurend in geavanceerde technologieën, training en ontwikkeling van medewerkers om ervoor te zorgen dat het aan de steeds veranderende behoeften van klanten kan voldoen en de best mogelijke diensten kan leveren”, volgens Norbert van Liem.

De Surinaamse markt maakt deel uit van de Nederlandstalige markt, waaronder Nederland en België , maar ook de Scandinavische landen Noorwegen, Finland, Denemarken en Zweden. Van Liemt  ziet in het pand aan de Klipstenenstraat een ”prachtige omgeving”.

Teleperformance is in meer dan tachtig landen vertegenwoordigd in vele sectoren. Het bedrijf is ook sterk gefocust op maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich in voor sociale en milieuvriendelijke initiatieven binnen de gemeenschap vooral met het oog op de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTeleperformance opent derde pand in Suriname