zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Telefoonnummers spoedaanvragen dispensatie uitgebreid

lees ook ...

Autobestuurder overlijdt achter het stuur

De 64-jarige autobestuurder S.B., is in de morgen van woensdag 07 juni jongstleden, bij het rijden over de Leidingweg, achter het stuur komen te overlijden. De politie van het bureau Leiding 9a kre...

Het covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname (CCTKPS) heeft bekend gemaakt dat in verband met de ‘Lock down’, de nummers voor spoed dispensatieaanvragen zijn uitgebreid met de telefoonnummers 899962 en 8999352. De telefoonnummers 8151555 en 8413535 zijn nog steeds van kracht. Deze vier spoednummers zullen vanaf maandag 21 juni 2021, een uur voordat het ‘Lockdown’ tijdstip ingaat, bereikbaar zijn.

De afhandeling van deze verzoeken zal door een groep speciaal aangewezen politieofficieren geschieden. Onder spoedaanvragen wordt gerekend een situatie of omstandigheid welke niet te voorzien was. In dit geval zal het karakter hiervan urgent moeten zijn, waarbij uitstel niet te rechtvaardigen is als het economische dan wel medische schade kan veroorzaken. De aanvraag via deze nummers is zowel voor de telesur- als de digicelgebruikers gratis. De controle van personen gedurende Lockdown uren geschiedt vanuit het digitaal bestand.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTelefoonnummers spoedaanvragen dispensatie uitgebreid