donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(1)

Telefoondief die zich voordeed als koper, aangehouden

lees ook ...

Boekwerk behaalde doelen regering Santhoki-Brunswijk

Vier jaar geleden ontstond officieel de regering Santhoki-Brunswijk na de inauguratie. Om dit te gedenken heeft de president op zaterdag 13 juli jongstleden een boekwerk aan de samenleving gepresentee...

Shaquille, een 21 jarige jongeman had volgens afspraak met een verkoper van een mobiele telefoon via sociale media, een ontmoeting met hem, waarbij hij tijdens het bekijken van de koopwaar ermee wegrende. De verkoper in kwestie deed op zondag 08 mei op het politiebureau Kwatta aangifte ter zake diefstal van zijn mobiele telefoon.

Aan de hand van de signalementen van de verdachte die de benadeelde beschreef en de wijze waarop de telefoondief het strafbare feit pleegde, vermoedde de politie direct om wie het ging. De aangever toonde de politie ook een foto van de verdachte die hij via social media had kunnen achterhalen, waardoor de wetsdienaren direct constateerden dat Shaquille een bekende van de politie is.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Shaquille ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. De weggenomen mobiele telefoon is nog niet achterhaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Shaquille in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTelefoondief die zich voordeed als koper, aangehouden