donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
4.8
(6)

TEKEN DE PETITIE! Deze roversregering moet NU weg

lees ook ...

Staatsolie reageert op ontwikkelingen in Blok 58-project

Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. ziet geen reden om af te wijken van de geplande tijdlijn voor de ontwikkeling van het eerste offshoreproject in Suriname, geleid door TotalEnergies. In het Blok 5...

Er is een petitie online die precies zegt wat vele Surinamers denken en voelen. We kunnen werkelijk niet doorgaan met de huidige regering tot 2025. Deze regering moet met onmiddelijke ingang weg. Als we ze laten zitten tot 2025 roven ze alles leeg en zijn ze grootgrondbezitters. Wees sterk, denk aan uw kinderen en teken deze petitie waarvan de link onderaan de tekst staat zodat deze regering direct naar huis gaat en een voorlopige regering, die niet tot een politieke partij hoort, tot 2025 het werk kan doen. De petitie:

DE REGERING SANTOKHI-BRUNSWIJK MOET NU WEG! Er is geen tijd meer om te wachten tot 2025, want het is een professionele roversbende. Zie het laatste bankschandaal dat uit is gekomen in juli 2022 waarbij ze miljoenen op bankrekeningen van particulieren hebben laten storten. Zie het termijn deposito schandaal waarbij banken 80 en 90 procent rente krijgen als ze hun miljoenen een jaartje vast zetten tijdens een periode van koersverhogingen, zodat de banken dan dik in het geld dat van Suriname is, zullen zitten, terwijl de bevolking pinaart. (gewoon gratis SRD800.000 of SRD 900.000 bovenop hun vastgezette miljoen)Zie het schandaal van het Deense neppe waterstof bedrijf dat een trackrecord had van geen werk te leveren en steeds failiet ging, maar waarnaar de regering geen onderzoek wilde doen en hen jaarlijks grof zou moeten betalen en er ergens(misschien van de lening die het Deense bedrijf zocht) ook geld terug zou lekken naar de overheidsrovers. Het investeringsinstituut New Surfin dat was opgericht door de VHP waarvan de coalitiegenoten(ABOP, Pertjaya Luhur en NPS) niets mochten weten, waar USD 2 miljard USDollars van een onguur Italiaans bouwbedrijf op gestort zou worden, blijkt nu.

Er zijn duizenden mensen uit Haiti naar Suriname gesmokkeld tijdens de lockdown om meer stemmen te krijgen tijdens de verkiezingen. Er zijn ook Indiers naar Suriname gehaald om dezelfde reden met de leugen dat het een filmploeg was uit Bollywood. Er worden gewoon gronden gestolen en ministers ontslagen die niet hieraan mee wilden werken, zie maar Diana Poki van grondzaken van ABOP. Er zijn pas nog gronden in Noord die de overheid heeft opgekocht van een particulier om het water tegen te kunnen gaan, uitgedeeld aan meerdere parlementariers en Mahinder Joghi’s zoon. Familieleden van de President en Vicepresident zijn aangesteld in meerdere raden van commissarissen zoals Leo, de broer van Brunswijk en Melissa, de vrouw van Santokhi. De leeftijdsgrens van de raad van Staatsolie is zelfs voor haar opengebroken zodat ze de zoveelste functie kon krijgen die zij niet kan vervullen, omdat zij geen octopus is. Santokhi zowel Brunswijk hebben vrouw, broer, zoons, dochters en verdere familieleden aangesteld in overheidsdienst waaronder broer Leo Brunswijk die meerdere functies kreeg. Santokhi begon al met het aanstellen van de stiefvader van zijn vrouw Krishnadat Joerawan die houtexporteur is, in het bestuur van de stg. Bosbeheer en Bostoezicht die het exporthout moest keuren en ook in de Vliegende brigade die onder andere houtsmokkelaars op moet sporen. Dat is toch beestachtigheid?

En dit is lang niet alles. Dit is wat ik uit het hoofd weet. Deze regering moet nu weg om plaats te maken voor een tijdelijk kabinet van eerlijke en moedige mensen die misschien ook via een petitie gekozen moeten worden; mensen die NU hun nek uitsteken voor Suriname moeten de regering over nemen tot 2025. Denkt u maar na wie er nu allemaal belangeloos zijn nek uitsteekt voor Suriname. Het zijn er niet veel, maar ze zijn er en ze zijn niet eens van 1 politieke partij. Geen oude rovers die ons uithongerden, en miljoenen leningen namen die zij stalen en ons verder verarmden! Wij zijn geen melkkoeien die uitgemelkt moeten worden. WEG MET DEZE VRESELIJKE ROVERS. WEG MET ZE !

TEKENT U DIT FORMULIER OM TE TONEN DAT U GENOEG HEEFT VAN EEN ROVERSBENDE AAN DE TOP VAN DIT LAND !

Tikt u op de link:  Regering Santokhi-Brunswijk moet NU weg! | Petities.com

 

DANK U DAT U HELPT SURINAME TE REDDEN !

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTEKEN DE PETITIE! Deze roversregering moet NU weg