zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Technische belastingverdrag bereikt tussen Suriname en Curaҫao

lees ook ...

Valse “inspecteurs van politie’ bij vuurwapenve...

De Recherche van Regio Paramaribo heeft op dinsdag 14 mei jongstleden tijdens “Operatie Zero Tolerance”,  twee verdachten, die zich voordeden als inspecteur van politie bij aanvragers van vuurwapenver...

Een belastingverdrag tussen Suriname en Curaçao legt een basis voor verbeterde samenwerking op fiscaal gebied. Op donderdag 4 april jongstleden werd een technisch akkoord bereikt over de tekst van dit belastingverdrag ter voorkoming van dubbele belasting. De overeenkomst is in Paramaribo geparafeerd door Marita Wijnerman, directeur der Belastingen, en Germaine Rekwest, vertegenwoordiger van het Ministerie van Financiën van Curaçao.

Hiermee willen beide landen dubbele belasting verminderen en fiscaal-economische belemmeringen voorkomen. Economische activiteiten en welvaart in de regio wil men hiermee bevorderen.

De eerste stap is met deze handeling gezet naar ratificatie en ondertekening door beide landen. Wanneer men het formele proces, dat nu is gestart afrond zal het verdrag in werking treden.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTechnische belastingverdrag bereikt tussen Suriname en Curaҫao