woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

TCT ontvangt laptops van Digicel voor de Luchtvaartdienst

lees ook ...

Kind overleden op Spoedeisende Hulp; Volksgezondheid start o...

Het ministerie van Volksgezondheid stelt een onderzoek in naar de  omstandigheden in verband met het overlijden van een kind op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Vanuit de...

Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) mocht na verzoek, tien laptops in ontvangst nemen van Digicel Suriname NV. De Luchtvaartdienst zal hiermee worden versterkt volgens Faridy Lila, de directeur Algemene en Administratieve Zaken op het ministerie van TCT. Digicel wil hiermee ook, invulling geven aan de belofte om sociaal maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

“We zijn Digicel bijzonder dankbaar. De gift zal voldoen in een behoefte die wij hebben. De Luchtvaartdienst is het orgaan dat alle statistieken bijhoudt op het gebied van de luchtvaart. Wegens de wereldwijde covid-pandemie heeft de luchtvaartsector een enorme klap te verduren gehad. Nu de luchtvaartsector weer heel langzaam opgang komt, zijn er enkele zaken die dringend ter hand genomen moeten worden,” zo sprak de directeur Algemene Zaken.

De overhandiging van de laptops vond plaats  op het hoofdkantoor van het telecommunicatiebedrijf door tussenkomst van de CEO  van Digicel Suriname NV, Deonarine Gopaul.

Een dag na het verzoek van de TCT-directeur werd  de toezegging gedaan en binnen een week waren de laptops ter beschikking. Gopaul wijst hierop en benadrukt dat dit getuigt van de cultuur die er heerst binnen Digicel. Het is één van snel en efficiënt handelen. Het bedrijf is zich ervan bewust, dat de laptops nog niet voldoende zijn, om alle nood van het ministerie te lenigen, maar hoopt toch een bijdrage te hebben geleverd, aan het geheel.

Toch is deze donatie van de laptops aan TCT, één van de vele Corporate Social Responsibility projecten die Digicel deze maand heeft uitgevoerd. Ook vijftig gezinnen  van Nickerie hebben vandaag een voedselpakket ontvangen. Binnenkort wordt het internaat van Atjoni ondersteund met een ijskast en twee wasmachines.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTCT ontvangt laptops van Digicel voor de Luchtvaartdienst