Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Taxichauffeur en passagier betrapt op drugsbezit

Geplaatst

op

Een 56-jarige taxichauffeur en zijn passagier zijn bij de controlepost Stolkertsijver aangehouden wegens drugsbezit.

De twee mannen reden in een taxi van een bekend taxibedrijf door de controlepost. Tijdens een algemene controle van het voertuig trof de politie 320 gram cocaïne aan. Beide verdachten ontkennen de eigenaar te zijn van de cocaïne.

De twee mannen zijn overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Boyke

    vrijdag 8 juni 2018 at 19:08

    mijn god hoor… je gaat smorgens uit huis om naar je werk te gaan als taxi chauffeur.. misschien heb je vrouw en kinderen te verzorgen… dan huurt iemand jou om een rit te maken. maar hoe weet jij nu wat er in iemand zijn tas zit.. dus als een klant met verdovendemiddelen in je taxi stap ben je toch niet verantwoordelijk.. dan moet men nu net als de KLM en de SLM namen op de tas schrijven voordat je weg rijd als taxi.. want hoe weet de politie nu wie liegt…a tori spang. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt..

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Vlucht Panama – Paramaribo definitief

Geplaatst

op

By

PARAMARIBO – Copa Airlines opent op 10 juli een nieuwe lijndienst tussen Panama Stad en Paramaribo. De Surinaamse hoofdstad wordt twee keer per week, op woensdag en zaterdag, aangevlogen met een Boeing 737-700.

Copa Airlines is één van de grootste maatschappijen van Latijns-Amerika. In thuisbasis Panama Stad kunnen reizigers overstappen op vluchten naar tientallen bestemmingen in de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika.

Door de nieuwe verbinding wordt het mogelijk om in acht uur van Paramaribo naar Mexico Stad te vliegen. Ook diverse steden aan de westkust van de Verenigde Staten zijn straks beter bereikbaar vanuit Suriname. De vluchtduur naar Panama zelf bedraagt 4,5 uur.

In Nederland is Copa Airlines vooral bekend vanwege de lijndienst naar Curaçao.

Lees verder

Suriname

Veritasschool gesloten wegens hygiënische reden

Geplaatst

op

By

Ouders en leerlingen van de Veritasschool aan de Nieuwe Weergevondenweg zijn radeloos. De school is om hygiënische reden gesloten en het is nog onbekend wanneer de basisschool haar deuren weer zal openen.

Omdat de school gesloten is zijn leerlingen bang dat ze toetsen niet meer halen omdat er momenteel veel lessen worden gemist.

Volgens de Milieu Inspectie van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) zou de onhygiënische situatie zijn onstaan doordat de toiletten verstopt waren. Het buizenstelsel is vervangen, zonder de septic tank te ledigen. Hierdoor zijn fecaliën op het terrein terechtgekomen.

De school probeert de problemen aan te pakken door zand te plaatsen, maar door de regen is het schoolerf onderwater gelopen. Hierdoor kwam de ontlasting weer aan het oppervlak.

Lees verder

Meest gelezen