Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

TAS-directeur: 5G niet schadelijk voor gezondheid van de mens

Geplaatst

op

Download

Er is geen enkel wetenschappelijk verband tussen het nu heersende COVID 19 (coronavirus) en de 5G internettechnologie. Dit benadrukte directeur Wendy Klass-Jap A Joe, directeur van de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) in het actualiteitenprogramma ACTUA. “Ik weet niet op basis waarvan men dat zegt,” vraagt ze zich af.

De directeur geeft aan een aantal onderzoeksrapporten gelezen te hebben, waaruit juist het tegendeel blijkt. Zuid-Korea is sedert 2017 gestart met het uittesten van zijn 5G-netwerk. Directeur Klass-Jap A Joe merkt op, dat indien er een verband was, het eerste COVID-19 geval dan uit Zuid-Korea moest komen en uit een ander deel van de wereld.

In de wereld hebben grote gerenommeerde instanties onderzoek gedaan en nergens is het verband met het coronavirus bevestigd. De TAS-directeur geeft aan, dat 5G niet schadelijk is voor de gezondheid van de mens. Er zijn zelfs huishoudelijke apparaten die gevaarlijker zijn dan 5G. Ze noemde bijvoorbeeld een magnetron. “Als we bang zijn voor 5G moeten wij meer vrees hebben voor onze huishoudelijke apparaten die bijvoorbeeld gebruikt worden voor het bereiden van voedsel,” stelt de directeur. Volgens haar komt er met elk apparaat straling vrij.

De TAS-directeur zegt dat het van belang is te weten hoe sterk de stralingen zijn en in welke frequentieband deze plaatsvinden. De regel bij 5G is, dat er niet meer dan 20 watt uitgezonden wordt. Dit is volgens de directeur stukken minder dan wat eerdere technologieën als 2G (40 watt) gebruiken. 5G biedt daarentegen hogere internetsnelheden afgestemd op de recente behoefte van de wereld en voor gebruik van diensten in de nabije toekomst. Ter illustratie: 5G is 50 x sneller dan de huidige 4G LTE technologie. Voor het financiële verkeer zal 5G eveneens een grote rol spelen als het gaat om op een veilige en efficiënte wijze van online transacties. Directeur Klass-Jap A Joe benadrukte in het programma het belang van een goede internet infrastructuur.

Bron: NII

4 Reacties
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
zaterdag 18 april 2020 22:38

Waar rook is is er vuur. Men gaat het toch niet zomaar verzinnen. Misschien zijn de stralen zwaarder. Over 2 jaar 6G

Ja straks vliegen vliegtuigen zonder piloten en wat zal er dan gebeuren laten we hopen dat alles gauw weer goed komt

Fa b ian
zondag 19 april 2020 05:49

De manager zal het moeten verdedigen In de voordeeld van zijn functie. Ze praat zo zelfverzekerd lijkt of ze al heeft meegemaakt.

A.g mulier
zondag 19 april 2020 09:08

???????,,???????????.

Don
zondag 19 april 2020 11:25

Wat een onzin om erop te reageren, muizen met propopo vergelijkenAdvertentie

Suriname

COVID-19 besmettingen in Suriname gestegen met 8

Geplaatst

op

1 Breaking News

De COVID-19 teller in Suriname is gestegen met 8 personen dit brengt het aantal besmettingen naar 82.

Op de website is duidelijk te zien dat de actieve cases nu gesteld zijn op 72. 82 personen zijn momenteel positief getest. Sinds gisteren zijn de COVID regels in Suriname verscherpt. De vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin de nieuwe regels aangekondigd. Er geldt momenteel een Total- Lock down in het land. – Culturu.com

Lees verder

Suriname

Bouterse benoemt tijdelijke hoofdstembureau Sipaliwini

Geplaatst

op

Stembureau Sipalaiwini

In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft president Desi Bouterse bij resolutie tijdelijk een nieuwe hoofdstembureau voor Sipaliwini benoemd. Deze benoeming heeft te maken met de besmetting van de voorzitter en de leden van het hoofdstembureau in Sipaliwini. Zij zijn momenteel in overheidsquarantaine geplaatst.

Dit heeft gezorgd voor vertraging van de vaststelling van de verkiezingsuitslag voor dit jaar. Besloten is dat een hoofdstembureau tijdelijk wordt samengesteld die belast zal zijn met de vaststelling van de verkiezingsuitslag voor het district Sipaliwini. – Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen