woensdag 4 augustus 2021
30 C
Paramaribo
16.7 C
Amsterdam
0
(0)

Tabakswet moet zichtbaarder worden gemaakt binnen instituten

lees ook ...

Winkels Para houden zich aan vergunningsvoorwaarden

Winkeliers in het district Para houden zich nu veelal aan de vergunningsvoorwaarden. Het aanbrengen van prijzen op basisgoederen wat één van de vereisten is, werd vroeger vaak nagelaten.  Dit constate...

In het kader van de tabaksontmoediging van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft Farisha Sheombarsing, tabaks focalpoint van het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG), voorlichtingsmateriaal overhandigd aan minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ). Het doel hiervan is om de tabakswet zichtbaar te maken binnen alle instituten of instellingen. De overdracht heeft gisteren plaatsgevonden.

Het materiaal is van belang om de tabakswet zichtbaar te maken en bewustwording te creëren onder de samenleving. De tabakswet 2013 verplicht het land tot uitvoering en naleving van belangrijke effectieve maatregelen zoals vastgelegd in de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO)/WHO-strategie en actieplan ter versterking van de tabaksontmoediging in de Amerika’s 2018-2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTabakswet moet zichtbaarder worden gemaakt binnen instituten