dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

Tabakswet moet zichtbaarder worden gemaakt binnen instituten

lees ook ...

Wisselkoers in Suriname flink omhooggeschoten

Er is geen verandering gekomen in de situatie; de wisselkoers in Suriname blijft stijgen. Al enkele dagen ligt de wisselkoers al boven de SRD 25 voor 1 US-dollar. De douanekoers is ook verhoogd met al...

In het kader van de tabaksontmoediging van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft Farisha Sheombarsing, tabaks focalpoint van het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG), voorlichtingsmateriaal overhandigd aan minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AWJ). Het doel hiervan is om de tabakswet zichtbaar te maken binnen alle instituten of instellingen. De overdracht heeft gisteren plaatsgevonden.

Het materiaal is van belang om de tabakswet zichtbaar te maken en bewustwording te creëren onder de samenleving. De tabakswet 2013 verplicht het land tot uitvoering en naleving van belangrijke effectieve maatregelen zoals vastgelegd in de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO)/WHO-strategie en actieplan ter versterking van de tabaksontmoediging in de Amerika’s 2018-2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTabakswet moet zichtbaarder worden gemaakt binnen instituten