dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

SWM ondersteunt seniorencomplex Nickerie met gratis wateraansluiting

lees ook ...

Koersdaling of koersfaling 

Het gesprek van de week in Suriname is de koers die vanaf vorige week dagelijks daalde. Zo is de koers in een week van 38 Surinaamse dollars voor 1 euro naar 31 voor inkoop door de Cambio’s en de US d...

Er is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van het seniorencomplex op het terrein van Stichting WIN in het district Nickerie, met de succesvolle realisatie van de eerste wateraansluiting. Dit initiatief, ondersteund door de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM), zag de aansluit- en keuringskosten volledig gedekt door de maatschappij.

Clifton Lienga, directeur van SWM, was persoonlijk aanwezig bij de feestelijke ingebruikname van deze voorziening. Districtscommissaris en tevens projectvoorzitter Senrita Gobardhan verzocht SWM de kosten te vergeven en sprak haar dank uit voor de steun van alle betrokkenen, met speciale vermelding van directeur Lienga.

De bouw van het Seniorencomplex heeft onlangs een mijlpaal bereikt met de oplevering van het eerste bouwdeel. Met de nieuwe wateraansluiting nu op zijn plaats, staat enkel nog de afronding van de elektrische installaties uit voordat de eerste bewoners, behoeftige senioren, hun intrek kunnen nemen in een van de elf beschikbare kamers.

Het uiteindelijke doel is om het complex uit te breiden naar 32 slaapkamers, geschikt voor zowel individuele bewoners als koppels, om zo in de behoeften van de lokale seniorengemeenschap te voorzien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSWM ondersteunt seniorencomplex Nickerie met gratis wateraansluiting