maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
5
(2)

SVB en Gorré bekijken resultaat

lees ook ...

Integrale aanpak rattenplaag Nickerie noodzakelijk

De rattenplaag die het district Nickerie teistert moet integraal worden aangepakt. President Chandrikapersad Santokhi zei hier voorstander van te zijn, omdat het district vanaf vorig jaar last heeft v...

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) en de ontslagen bondscoach Dean Gorré evalueren zaterdag. Ondervoorzitter Dayasankar Mathoera zegt: “Ons standpunt ten aanzien van Gorré zal niet gemakkelijk veranderen. Huilen om behoud van een bondscoach die heeft gefaald, verandert niets bij ons.” De evaluatie lijkt dus niet veel te zullen veranderen aan het besluit van de SVB.

De evaluatie is tussen technisch directeur Biswajeet Kali, Roy Samuels als commissaris nationale selecties enerzijds en de ex-bondscoach. Er zal daarna gerapporteerd worden aan alle actoren, “omdat de samenleving wordt gevoed met eenzijdige informatie of informatie die niet geheel op waarheid berust. De Surinaamse gemeenschap heeft recht op eerlijke info en die zal zij ook krijgen.” Dit zegt de ondervoorzitter.

Het bestuur van de SVB kreeg na het ontslag van de bondcoach te maken met boze reacties uit het publiek, zowel in als buiten Suriname, maar Mathoera maakt duidelijk dat   “publiek en politiek niet behoren tot onze structuren”. Hij zegt verder dat het bestuur zich professioneel heeft laten adviseren over technisch voetbal.

De president en vice-president moeten verslag krijgen, naast leden, belanghebbenden, actoren, sponsors, de Fifa, Concacaf en overheid. Zij hebben de paspoorten aan de diasporaspelers verstrekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSVB en Gorré bekijken resultaat