dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

SV Pikin Saron bezoekt Directeur Sportzaken

lees ook ...

President Santokhi roept op tot eenheid en welzijn in jaarre...

President Chandrikapersad Santokhi sprak tijdens zijn jaarrede op 29 september 2023 het Surinaamse volk toe, waarbij hij de nadruk legde op het belang van algemeen en nationaal belang. Hij beloofde da...

Het bestuur van SV Pikin Saron heeft onlangs een kennismakings-bezoek gebracht aan de heer Gordon Touw Ngie Tjouw, Directeur van Sportzaken. De successen van het damesvoetbal en de verdere ontwikkeling van de voetbalsport in Pikin Saron werden besproken.

Het bestuur overhandigde een sportverslag en een sponsoringsbrief aan de heer Touw Ngie Tjouw. De Sport directeur gaf op zijn beurt enkele representatieve nieuwe sporttenues aan de bestuursledenvan de stichting. Deze tenues zijn afkomstig van de Public Private Partnerschap samenwerking met Stichting Amigoal uit Nederland.

Het Directoraat Sportzaken zegde toe om binnen de mogelijkheden en beschikbare middelen van de regering, bij te dragen aan de verdere groei van de voetbalsport in Pikin Saron. Het bestuur van SV Pikin Saron toonde zich verheugd over de positieve reactie van het Directoraat Sportzaken en zei uit te kijken naar het bundelen van krachten voor de voetbalontwikkeling van het dorp.

Deze samenbundeling zal ongetwijfeld bijdragen aan de ontwikkeling van de voetbalgemeenschap in Pikin Saron en het versterken van de sportieve prestaties van de spelers en speelsters.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSV Pikin Saron bezoekt Directeur Sportzaken