zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
5
(1)

Surveillance Pikin Saron opgevoerd; mosterd na de maaltijd

lees ook ...

Versterking Surinaams-Chinese relaties: Santokhi in China vo...

President Chandrikapersad Santokhi is dinsdag vertrokken voor zijn allereerste staatsbezoek aan de Volksrepubliek China, geleid door een uitnodiging van de Chinese president Xi Jinping. Deze historisc...

Een gemengd team van de politie Regio Midden heeft in de periode van maandag 8 mei tot en met zondag 21 mei jongstleden, de surveillance in het ressort Zanderij, in het bijzonder in de omgeving van Pikin Saron opgevoerd.

De opvoering van de urveillance is in het kader van de indamming van de criminaliteit alsook het terugbrengen van de openbare orde, rust en veiligheid.

Tijdens de verschillende roadblocks op de weg naar Matta, Berlijn, Krakaweg, Kennedyweg, Bouterse highway en Zanderij Centrum zijn er bijkans 200 voertuigen gecontroleerd. Zeventien (17) overtreders zijn proces-verbaal aangezegd.

De totale boete aan snelrecht is SRD 16.800, van wie 11 overtreders direct hun boete hebben betaald. De overtredingen waarop deze groep beboet is geworden kan alsvolgt worden weergegeven: Rijden zonder veiligheids Gordel om (4), Rijden zonder rijbewijs (4), Illegale bromfietsenrace (9)

Tijdens een roadblock op zondag 14 mei 2023 te Berlijn in het district Para is de 34-jarige verdachte R.K. terzake overtreding van de vuurwapenwet aangehouden. Hij had een illegaal jachtgeweer met 21 patronen bij zich, die door de politie in beslag zijn genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.K. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurveillance Pikin Saron opgevoerd; mosterd na de maaltijd