dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Surveillance omgeving shell van Dijk opgevoerd door OVS

lees ook ...

Nieuwe database overlijdensakten van Suriname onthult verbor...

Op woensdag 17 april wordt een belangrijke stap gezet in het onthullen van de geschiedenis van Suriname na de emancipatie van 1863 met de publicatie van de database Overlijdensakten van Suriname (1846...

Grote groepen mensen verzamelen zich soms door de week, maar haast elk weekend met hun voertuigen aan de Wilhelminastraat in de omgeving van Shell Van Dijk. Daarom zal in het kader van Operatie Veilig Suriname (OVS), de surveillance in de omgeving van Shell Van Dijk worden opgevoerd. Deze personen zorgen door hun gedragingen voor veel overlast in de omgeving.

Zowel de ondernemers als de buurtbewoners worden elk weekend geconfronteerd met zaken als geluidsoverlast, gebruik van alcohol in het openbaar, achtergelaten vuil voor de woningen en bedrijven, het parkeren van voertuigen in inritten en het blokkeren van de toegang tot de winkels en de ondernemingen.

Desondanks de politie optreedt tegen deze orde verstoorders aan de Wilhelminastraat, blijven de mensen zich schuldig maken aan het vrij asociale gedrag. Gelet op de wettelijke regelgeving zoals Hinderwet, Politiestrafwet, Rijwet, Rijbesluit en Strafrecht zal de politie in het vervolg optreden tegen de overtreders om de openbare orde, rust en veiligheid te waarborgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurveillance omgeving shell van Dijk opgevoerd door OVS