donderdag 18 april 2024
24 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Surveillance omgeving shell van Dijk opgevoerd door OVS

lees ook ...

China wil investeringen in Surinaamse mijnbouw en infrastruc...

Tijdens zijn staatsbezoek aan de Volksrepubliek China heeft president Chandrikapersad Santokhi van Suriname een reeks constructieve gesprekken gevoerd met vooraanstaande Chinese bedrijven en conglomer...

Grote groepen mensen verzamelen zich soms door de week, maar haast elk weekend met hun voertuigen aan de Wilhelminastraat in de omgeving van Shell Van Dijk. Daarom zal in het kader van Operatie Veilig Suriname (OVS), de surveillance in de omgeving van Shell Van Dijk worden opgevoerd. Deze personen zorgen door hun gedragingen voor veel overlast in de omgeving.

Zowel de ondernemers als de buurtbewoners worden elk weekend geconfronteerd met zaken als geluidsoverlast, gebruik van alcohol in het openbaar, achtergelaten vuil voor de woningen en bedrijven, het parkeren van voertuigen in inritten en het blokkeren van de toegang tot de winkels en de ondernemingen.

Desondanks de politie optreedt tegen deze orde verstoorders aan de Wilhelminastraat, blijven de mensen zich schuldig maken aan het vrij asociale gedrag. Gelet op de wettelijke regelgeving zoals Hinderwet, Politiestrafwet, Rijwet, Rijbesluit en Strafrecht zal de politie in het vervolg optreden tegen de overtreders om de openbare orde, rust en veiligheid te waarborgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurveillance omgeving shell van Dijk opgevoerd door OVS