maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

Surishopping ontruimd door deurwaarder

lees ook ...

Etnel wants to take immediate action against “fighting...

Several Assembly members once more expressed concern about warring kids and pressing educational issues on Thursday. Unanswered questions regarding schooling were also raised last week. Patricia Etnel...

Surishopping aan de Zwartenhovenbrugstraat is vandaag door de deurwaarder ontruimd. Honderden dozen met schoeisel en andere spullen werd op het trottoir langs de weg geplaatst. De eigenaar Ramsoender Jhauw was niet ter plaatse.

Voorbijgangers die dit  zagen, hebben alles meegenomen. Toen de politie ter plaatse kwam, waren alle schoenen en andere producten weg. Ook medewerkers van een grote firma aan de overkant van Surishopping namen spullen mee. Auto’s stopten langs de weg en vulden hun voertuig met de dozen. Anderen haalden de spullen uit de dozen en liepen ermee weg. De spullen waren in ‘no time’ verdwenen.

Dit zal jammer genoeg niet alleen gebeuren met Surishopping van Jhauw, vanwege de precaire economische situatie in Suriname, de pandemie waardoor zeecontainers duurder zijn geworden en de oorlog om de Oekraïne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurishopping ontruimd door deurwaarder