woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
0
(0)

Surishopping ontruimd door deurwaarder

lees ook ...

Canari wil milieu aanpak Suriname door klimaatverandering

Het Caribbean Natural Resources Institute (CANARI) heeft voor een betere Milieu aanpak in Suriname de focus gelegd op klimaatverandering. In dit kader werd er een forum voor het Readiness Project van ...

Surishopping aan de Zwartenhovenbrugstraat is vandaag door de deurwaarder ontruimd. Honderden dozen met schoeisel en andere spullen werd op het trottoir langs de weg geplaatst. De eigenaar Ramsoender Jhauw was niet ter plaatse.

Voorbijgangers die dit  zagen, hebben alles meegenomen. Toen de politie ter plaatse kwam, waren alle schoenen en andere producten weg. Ook medewerkers van een grote firma aan de overkant van Surishopping namen spullen mee. Auto’s stopten langs de weg en vulden hun voertuig met de dozen. Anderen haalden de spullen uit de dozen en liepen ermee weg. De spullen waren in ‘no time’ verdwenen.

Dit zal jammer genoeg niet alleen gebeuren met Surishopping van Jhauw, vanwege de precaire economische situatie in Suriname, de pandemie waardoor zeecontainers duurder zijn geworden en de oorlog om de Oekraïne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurishopping ontruimd door deurwaarder