woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
4
(1)

Suripop XXI wederom uitgesteld

lees ook ...

Regering akkoord met nationale vrije dag voor Saramaccaners

De regering is akkoord gegaan met het voorstel van de Saramaccaanse stam om 19 september te verheffen tot nationale vrije dag. Benadrukt wordt dat het om een eenmalige vrije dag gaat. De Saramaccaanse...

In 2020 zou de 21ste editie van Suripop plaatsvinden; echter heeft de Coronapandemie ook dit evenement vertraagt. De organisatie had goede hoop dat het festival in 2021 zou kunnen plaatsvinden, maar de realiteit heeft anders bepaald, meldt de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur. 

De Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur, zal de komende dagen unieke Suripop CD-boxen schenken aan voornamelijk bedrijven en personen, die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van de 20 edities van Suripop.

Telesur, één van de hoofdsponsors en Pansa Group of Companies, de fabrikant van de  Jules Chin A Foeng trofee, waren de eersten die de box officieel uitgereikt kregen.

Jennis Asraf van Telesur gaf aan dat zij het festival vanaf het begin hebben gesteund vanwege het geloof in de Surinaamse potentie. Maurino Pansa, van Pansa Group of Companies, gaf met trots aan dat Pansa, een 100% Surinaams bedrijf een 100% Surinaams product altijd zal blijven ondersteunen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuripop XXI wederom uitgesteld