dinsdag 27 september 2022
29.4 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
3.7
(3)

Suriname’s minister Amar Ramadhin heeft nevenberoep

lees ook ...

President Santokhi vraagt wereld aandacht voor bescherming k...

President Chandrikapersad Santokhi heeft de Verenigde Naties (VN) gevraagd om verscherpte maatregelen te treffen om kwetsbaren te beschermen tegen internationale bedreigingen en uitdagingen. Hij vindt...

Er gaat een kwitantie van US$ 125 rond op sociale media van betaling van een medische keuring  die betaald is geworden aan de arts Amar Ramadhin, die minister is van Volksgezondheid. De kwitantie heeft als datum 5 juni 2021. Hierover heerst grote verontwaardiging in de samenleving. Een ambtenaar mag geen nevenberoep hebben en een minister nog minder.

Minister Ramadhin zou aan Starnieuws gezegd hebben, dat hij bij wet vlieg-medisch keuringsarts is van de CASAS en de FAA sinds 2016. Op de vraag of hij naast zijn ministerschap deze job nog steeds mag uitoefenen, zou Ramadhin schaamteloos hebben geantwoord: “Natuurlijk. Het is niet conflicterend met mijn ministerschap. En ik ben daarvoor speciaal opgeleid”.

Er is met het bekend worden van dit nevenberoep van minister Ramadhin van Volksgezondheid nog een schandaal toegevoegd aan de beerput van schandalen van  regering Santokhi/Brunswijk en nog een reden voor de doorsnee burger deze regering zat te zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname's minister Amar Ramadhin heeft nevenberoep