dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
3.7
(3)

Suriname’s minister Amar Ramadhin heeft nevenberoep

lees ook ...

Maleisisch bedrijf bespreekt interesse in Surinaamse oliepal...

De Maleisische KTS Group of Companies heeft interesse getoond in de oliepalmteelt in Suriname en is op zoek naar investerings- en samenwerkingsmogelijkheden op dat gebied. Onlangs werd de delegatie on...

Er gaat een kwitantie van US$ 125 rond op sociale media van betaling van een medische keuring  die betaald is geworden aan de arts Amar Ramadhin, die minister is van Volksgezondheid. De kwitantie heeft als datum 5 juni 2021. Hierover heerst grote verontwaardiging in de samenleving. Een ambtenaar mag geen nevenberoep hebben en een minister nog minder.

Minister Ramadhin zou aan Starnieuws gezegd hebben, dat hij bij wet vlieg-medisch keuringsarts is van de CASAS en de FAA sinds 2016. Op de vraag of hij naast zijn ministerschap deze job nog steeds mag uitoefenen, zou Ramadhin schaamteloos hebben geantwoord: “Natuurlijk. Het is niet conflicterend met mijn ministerschap. En ik ben daarvoor speciaal opgeleid”.

Er is met het bekend worden van dit nevenberoep van minister Ramadhin van Volksgezondheid nog een schandaal toegevoegd aan de beerput van schandalen van  regering Santokhi/Brunswijk en nog een reden voor de doorsnee burger deze regering zat te zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname's minister Amar Ramadhin heeft nevenberoep