Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname…Flink huis gehouden op Ministeries

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 06 18 At 05.09.07

De nieuwbakken ministers zijn bij de overname van hun respectievelijke ministeries, gestuit op tal van problemen. Problemen zoals het ontberen van kantoor benodigdheden werd door het personeel gerapporteerd. Ook werd bemerkt dat computers en zelf voertuigen niet aanwezig waren op onder andere het kabinet van de President.


Verder gaf Vice-President Brunswijk ook aan geen voertuigen te hebben aangetroffen. Volgens hem is er sprake van sabotage.

Alle Ministers zijn bezig met inventarisatie, waarvan het resultaat zal worden gepresenteerd.
De nieuwe bewindslieden deden de belofte dat niets hen zal weerhouden om goed werk te verrichten.

Culturu.com—-Ferdinand Louis

6 Reacties
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Humphrey Van thol
vrijdag 24 juli 2020 22:29

Opsluiten die handel

David
vrijdag 24 juli 2020 23:20

Sluit de dieven op die stelen van de staat

Bianca
vrijdag 24 juli 2020 23:25

Korte metten maken met die gasten die saboteren en van staat gestolen hebben. En niks zal chan en brunsie kunnen weerhouden om dit land weer weder op te bouwen. Chan/Brunsi O Set’eng. Power

Tamara
zaterdag 25 juli 2020 00:44

Er moet een team v advocaten erop gezet worden. Dit is een ravage wat de ndp heeft aangericht. Laf en respectloos naar het volk toe.
Wat een lage moraal. In plaats dat ze hun best doen om eervol weg te gaan laten ze als nooit tevoren hun ware aard zien.
Zoals mijn vader altijd zei: Gedraag je zoals je herinnerd wil worden (als je weggaat). Wat is de Legacy die deze regering achterlaat bij het volk maar nóg meer bij hun eigen kinderen?

Rama
zaterdag 25 juli 2020 03:33

Dit is schaamteloos, immoreel en hoogstwaarschijnlijk zelfs crimineel gedrag v.d. paarse parasieten om zoiets te doen. Nota bene in een tijd waar SU praktisch failliet is en in een zware crisis verkeert. Die paarse bende verdient het om permanent opgeruimd te worden.

Vijay
maandag 27 juli 2020 12:38

Dit is demonstratie van crimineel gedrag. We hadden al de 10 jaren te maken gehad met leiders die mis-leiding gaven aan Surinamers vandaar dat we nu zitten in een failliete situatie maar we komen wel eruit. Er moet nu regelgeving komen mbt wat een uittredende regering mag en wat niet. De ex VP verkoopt 6 auto van Kab VP. Waaronder 2 kogelvrije auto’s. Het is geen eigendom van hem, zijn uit belastingmiddelen aangeschaft. Schaamteloos en nu heeft hij commentaar. Laat hij aardappelen en uien gaan verkopen.Advertentie

Suriname

Eid ul-Adha in Suriname

Geplaatst

op

Cows 4450943 960 720

Eid Ul-Adha, ook wel het offerfeest genoemd, is een feest dat jaarlijks door de muslim gemeenschap wordt gevierd in Suriname. Hierbij herdenken zij dat de profeet Ibrahim van God zijn zoon moest offeren.

De profeet Ibrahim werd nog net op tijd door God gestopt. God had gezorgd voor een ram die de profeet in de plaats van zijn zoon moest offeren. Maar de gehoorzaamheid van de profeet was getest en hij had de zware test glansrijk doorstaan. Op deze dag worden er runderen of schapen geslacht als herdenking aan de ram waarin God had voorzien. En uit dankbaarheid wordt er vlees verdeeld onder hen die het nodig hebben. Het verdelen van vlees zal vooral dit jaar voor vele gezinnen die te lijden hebben onder de gevolgen van de Covid-19 en de financiële crises een zegen zijn.

Eid Ul Adha is een nationale vrije dag in Suriname, die gelijk is gesteld aan de Zondag en wordt dit jaar gevierd op 31 juli.

culturu.com

Lees verder

Suriname

Suriname..CLO-Leider Hooghart teleurgesteld in Miskin: “Ik heb hem altijd ondersteund”

Geplaatst

op

Img 6e764416fe08 1

Acht van de veertien bestuursleden van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO), hebben een motie van wantrouwen tegen voorzitter Hooghart aangenomen.

De uiteindelijke wens van het 8-tal is om binnen drie maanden een nieuwe leider te kiezen voor de landsdienarenvakbond.
Hooghart zegt de motie niet te hebben gezien en geeft aan dat de voorzitter niet door een motie van wantrouwen afgezet kan worden.

“Als je vindt dat je het vertrouwen hebt opgezegd in de voorzitter dan moet jij opdonderen. Wat hebben ze ooit gedaan?” Vraagt Hooghart zich af.
“Een bende verraders die wil vreten uit de vleespotten van de VHP.”

Over Michael Miskin, die tot voor kort nog Hooghart’s vertrouwsman was zegt hij; “Ik heb hem altijd ondersteund. Zelfs in de tijd dat de toenmalig president Bouterse hem niet meer wilde handhaven in het kabinet, heb ik achter hem gestaan. Nu de rest van het bestuur dit doet sta je tegenover mij, dan ben jij hoofdmatador verrader”.
Hooghart benadrukt,
“Ik heb hem altijd gezegd dat hij na mij de voorzitter zal worden. Maar hij vindt dat hij oud en blind wordt. Dus hij wil nu al aanzitten, maar dan verkoop je je vriend toch niet?”

Img 83dd024f5e1a 1
Micheal Miskin

Hooghart die formeel tot 2022 aanzit als voorzitter van de CLO, heeft zaterdag vervroegde verkiezingen aangekondigd. Deze zullen in december worden gehouden. Hooghart geeft aan zich herkiesbaar te stellen.
“Als ze het bestuur willen overnemen, moeten ze vechten en a feti no sa keba; wi o feti te na einde. Meki den kon mi e wakti den. Laten de verraders met een tegenlijst komen dan kom ik met de mijne. We zullen zien wie gaat winnen”. aldus de duidelijk geïrriteerde Hooghart.

Culturu.com—Ferdinand Louis

Lees verder

Meest gelezen