zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

Suriname zet belangrijke stap naar modern wegbeheer met overdracht ICT-apparatuur

lees ook ...

Interline overeenkomst Surinam Airways en Winair vergroot mo...

Surinam Airways en Winair hebben nu een ‘interline-overeenkomst’. De vliegmaatschappijen breiden beiden hun bestemmingen uit door deze samenwerking. Men komt nu veel eerder aan op de bestemming, omdat...

De Wegenautoriteit van Suriname heeft recent een belangrijke stap gezet richting verbeterd wegbeheer met de ceremoniële overdracht van essentiële ICT-apparatuur voor het Road Asset Management System (RAMS). Deze overdracht omvat laptops, monitors met dock-in stations inclusief elektrische attributen, en een televisiescherm voor zoommeetings, trainingen en presentaties. Dit markeert een cruciale ontwikkeling in het streven naar geoptimaliseerd beheer en onderhoud van de wegen in Suriname.

De waarnemend directeur van de Wegenautoriteit, S. Mohan, onderstreepte het belang van deze mijlpaal, waarbij hij benadrukte dat effectieve communicatie en samenwerking essentieel zijn voor een efficiënte dienstverlening. Hij wenste alle betrokkenen succes bij het gebruik van de nieuwe middelen.

De directeur van de Wegenautoriteit, Shoenandadevi Gopalrai, bedankte alle partijen die hebben bijgedragen aan deze donatie. Ze benadrukte het cruciale belang van een modern Road Asset Management System voor effectief beheer van de weginfrastructuur in Suriname.

Ze prees ook de uitstekende samenwerking tussen de Wegenautoriteit, het ministerie van Openbare Werken en de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB), en keek uit naar verdere samenwerking om de gestelde doelen te bereiken. Deze overdracht symboliseert een belangrijke stap voorwaarts in het streven naar verbeterd wegbeheer en infrastructuur in Suriname, en draagt bij aan de institutionele versterking van de Wegenautoriteit.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname zet belangrijke stap naar modern wegbeheer met overdracht ICT-apparatuur