dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(2)

Suriname wint zilveren en gouden award tijdens Wereldtuinbouwtentoonstelling

lees ook ...

Nieuw gekozen bestuur van 597

597 Netwerken (statutair bekend als VijfNegenZeven Netwerken) heeft een nieuwgekozen bestuur geïntroduceerd. Dit bestuur zal de partij leiden naar de komende verkiezingen op 25 mei 2025. Het bestuur b...

Suriname heeft zondag in de Nederlandse stad Almere tijdens de wereldtuinbouwtentoonstelling ‘Floriade Expo 2022’ een zilveren en gouden award gewonnen. Suriname heeft meegedaan met een eigen paviljoen onder de noemer: ‘Suriname: The Greenest Place. Since Ever.’

Het Surinaamse paviljoen won in de categorie voor het mooiste paviljoen zilver voor zijn award winning interial design and landscaping. En in de vorm van een cultural award won het Surinaamse paviljoen de gouden award.

Met zulke initiatieven wordt Suriname steeds positief naar buiten gepromoot en tonen initiatiefnemers hun kwaliteiten, die beloond worden met awards. President Chandrikapersad Santokhi feliciteert de deelnemers en spreekt hen de moed in om het land Suriname en zijn kwaliteiten positief te blijven tentoonstellen.

Floriade Expo 2022 kenmerkte zich door een enorme rijkdom aan bloemen en planten, maar stond ook in het teken van groene innovaties en andere manieren om ‘groen’ te waarderen, zoals de ecosystemen van bomen en planten.

Floriade was vooral uniek met haar Arboretum van 3.000 bomen dat onderdeel blijft van het stadswijk ‘Hortus’. De publieksfavorieten van deze Expo waren Almeerse Wolunie, Treeport Zundert, Wilde Weelde, Amsterdam-Almere Paviljoen, Agroforestry en Groen Collectief.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname wint zilveren en gouden award tijdens Wereldtuinbouwtentoonstelling