maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname verslaat Mexico met 5-4 in Concacaf zaalvoetbal wedstrijd

lees ook ...

Waterschappen in Nickerie krijgen nieuw bestuur

Binnen 2 maanden moeten alle 12 waterschappen in het district Nickerie over nieuwe besturen beschikken. Deze eis is door minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) op tafel ge...

Onze nationale zaalvoetbalselectie heeft dinsdagavond de wedtrijd tegen Mexico gewonnen met 5-4 in het Concacaf-kampioenschap zaalvoetbal. Suriname heeft nog alle  kans om de kwartfinales te halen. Verwacht wordt dat Mexico niet van Panama zal kunnen winnen. Roché Pita scoorde de winnende treffer, met nog 2:35 minuten voor het eind van de wedstrijd.

Bij de start maandag moest Suriname zijn meerdere erkennen in Panama en verloor met 11-1. Dinsdag stond Suriname ook op een gegeven moment met 0-3 achter tegen Mexico, de nummer 5 van de Concacaf. De ruststand werd 3-3, na drie goals op een rij.

Doelman Resham Panchoe vervulde een glansrol. Hij heeft prachtige reddingen gebracht. Ook maandag heeft hij voorkomen, dat Suriname met grotere cijfers verloor van Panama. Melito Brewster redde ook de eer van de nationale selectie. De doelpunten tegen Mexico kwamen van Vangelino Sastromedjo, Gillian Maatrijk, captain Ike adams en Pita. Er was een auto-goal van de Mexicaan Eddie Ramirez.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname verslaat Mexico met 5-4 in Concacaf zaalvoetbal wedstrijd