dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
4.3
(4)

Suriname verslaat Cayman Islands met 3-0

lees ook ...

Ruim 60.000 kwetsbare huishoudens krijgen koopkrachtversterk...

Met de lancering van het Sociaal Programma van de regering-Santokhi wordt de overstap gemaakt van object- naar subjectsubsidie. Tussen de 40.000 tot 60.000 kwetsbare huishoudens zullen een koopkrachtv...

Velen hebben uitgekeken naar de voetbalwedstrijd tussen Suriname en Cayman Islands. Dagen vooraf werd deze wedstrijd gepromoot via Surinaamse media. Suriname heeft de kwalificatiewedstrijd voor het WK-toernooi 2022 gewonnen met 3-0. Tijdens de rust was het al 2-0 voor het Surinaamse team. De gasten zijn er niet in geslaagd om een doelpunt te scoren.

Het eerste doelpunt viel in de 22e minuut uit een vrije trap van Roland Alberg. Aanvoerder Ryan Donk zorgde een kwartier later voor het tweede doelpunt uit een penalty.

Suriname deed met nog een half uur te spelen in reguliere tijd, de eerste wissel. Coach Dean Gorré haalde doelman Warner Hahn van het veld en stuurt zijn vervanger Ishan Kort het doel in. In de 76ste minuut scoorde aanvaller Roscello Vlijter in de 76e minuut het derde doelpunt.

Suriname komt zaterdag uit tegen Aruba. De wedstrijd wordt gespeeld in Tampa, de Verenigde Staten van Amerika. In Groep B zitten naast Suriname, Cayman Islands, Aruba, Canada en Bermuda.

De voetbalwedstrijd is ook bezocht door president Chan Santokhi, vicepresident Ronnie Brunswijk en andere hooggeplaatste functionarissen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname verslaat Cayman Islands met 3-0