donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname trekt wereldwijd investeerders met SEOGS 2023

lees ook ...

Rakesh Gajadhar Sukul both  medical and public health direct...

Rakesh Gajadhar Sukul, the director of public health, concurrently serves as the PCS's interim medical director.  The Health Minister requests that everyone engaged provide Gajadhar Sukul their full c...

Ruim achthonderd deelnemers uit Suriname en de rest van de wereld nemen actief deel aan de Suriname Energy, Oil & Gas Summit and Exhibition (SEOGS) 2023. Dit grensoverschrijdende evenement vindt plaats van 19 tot en met 22 juni en wordt gekenmerkt door een indrukwekkende verzameling lokale en buitenlandse bedrijven. Als trotse gastheer van SEOGS 2023 zet Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. zich volledig in om tegemoet te komen aan de immense lokale en wereldwijde belangstelling voor de ontwikkelingen in het Surinaamse zeegebied (de offshore).

Met het thema ‘Suriname open for business’ wil Staatsolie tijdens SEOGS 2023 de aandacht van de wereld vestigen op Suriname als een aantrekkelijk land om in te investeren. Vertegenwoordigers van energie-, olie- en gasbedrijven, samen met stakeholders uit aanverwante industrieën, overheden en instituten, zullen deelnemen aan het evenement. Het programma omvat boeiende inleidingen, inspirerende paneldiscussies, informatieve presentaties en waardevolle informele bijeenkomsten.

Daarnaast wil Staatsolie met SEOGS ook bijdragen aan de ontwikkeling van lokale content. Door middel van presentaties en paneldiscussies worden lokale bedrijven geïnformeerd over de vele kansen die zich voordoen tijdens zowel de exploratie- als de ontwikkelingsfase, en na het opstarten van de productie in ons offshore-gebied.

Door deze kansen optimaal te benutten, kunnen Suriname en haar bevolking maximaal profiteren van de voordelen die deze industrie met zich meebrengt. Lokale content verwijst naar de mate waarin Surinaamse bedrijven en burgers deelnemen aan de economische activiteiten die voortvloeien uit de offshore-ontdekkingen, zoals het leveren van lokale goederen en diensten en het creëren van werkgelegenheid voor Surinamers.

De opening wordt verricht door president Chandrikapersad Santokhi. De beurs met lokale en internationale bedrijven vindt plaats van 19 tot en met 22 juni op het terrein van Hotel Torarica.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname trekt wereldwijd investeerders met SEOGS 2023