woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
5
(2)

Suriname schittert op toerismebeurs in Frans-Guyana

lees ook ...

Santhoki rondgeleid in ‘Forbidden City’

De Surinaamse president mocht op 13 april 2024 naar de historische binnenstad van Beijing. Hij werd rondgeleid in de zogeheten ‘Forbidden City’ als onderdeel van het staatsbezoek aan China. Een iconis...

In een samenwerking tussen het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en met ondersteuning van de toerisme autoriteit van Frans-Guyana, heeft Suriname deelgenomen aan de ‘Salon du tourisme et des loisirs de la Guyana PROGT’ in Matoury, Frans-Guyana.

Als gebruikelijk nam Suriname deel aan de Salon du tourisme et des loisirs de la Guyana PROGT om Suriname als reisbestemming te promoten, met de slogan: “Suriname, The Hidden Treasure of South America”. Tijdens de beurs werd Suriname gepromoot met een promotiefilm en een bestemmingsgids in drie talen, hardcopy in het Engels en via een QR-code in het Nederlands en Frans. De nationale marketing- en promotiewebsite voor het toerisme in Suriname, www.suriname.travel, was ook actief, waar bezoekers ter plekke konden scannen met behulp van een QR-code.

De deelnemers aan de beurs waren onder andere SHATA, Torarica Group, Queens Hotel Paramaribo, Anaula Nature Resort en Houttuyn Wellness River Resort.

Gum Air N.V. was ook aanwezig op de beurs, samen met haar partners, om de vluchten tussen Suriname en Frans-Guyana te promoten. Deze vluchten zullen binnenkort van start gaan en bieden reizigers de mogelijkheid om naast de weg ook per vliegtuig van en naar Suriname te reizen, met mogelijke verbindingen naar andere bestemmingen.

Er werden tevens besprekingen gevoerd met de luchthavenautoriteiten, de luchtvaartautoriteiten en de toerismeautoriteit voor verdere samenwerking. Frans-Guyana is de op één na grootste toerismemarkt voor Suriname, en het is van belang om deze markt te behouden en verder uit te breiden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname schittert op toerismebeurs in Frans-Guyana