Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname druk bezig met voorbereidingen totale lockdown

Geplaatst

op

Vicepresident Ashwin Adhin. Foto Suriname Herald

De Surinaamse regering is momenteel druk bezig voorbereidingen te treffen om de bevolkding van levensbehoeften en basisvoorzieningen te voorzien tijden de lockdown periode.

De overheid zal ervoor zorgen dat de import, productie en distributie van voedsel gegarandeerd is tijdens de lockdown, deelde Vice- president Ashwin Adhin mee tijdens de persconferentie vandaag.

De Regering gaat ook na op welke manier cruciale diensten van de overheid, zoals nutsvoorzieningen, onverkort door kunnen gaan. Met het bedrijfsleven worden gesprekken gevoerd om na te gaan op welke manier de overheid ondersteuning kan bieden om de COVID-19 crisisperiode te overbruggen.- Culturu.com

15 Reacties
15 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Harold
donderdag 26 maart 2020 02:42

Suriname heeft al geen geld waarom een totale lockdown.een halve waar de ouderen binnen blijven en de jeugd die kan werken gaat werken op afstand .geen handen brasa de rest binnen. Alleen naar buiten om iets te kopen sporten geen samen scholing

Guno Duijser
donderdag 26 maart 2020 04:46

Ik vind dat de regering heelgoed bezig is.

Rigters Nicole
donderdag 26 maart 2020 07:20

Laat de Surinamers aub eerst naar huis , zet ons 2 weken in quarantaine zodat we verder kunnen . Nu zijn we onzeker hier .
Niet eens zicht op wanneer de eerste vlucht is. Hoelanger het duurt hoe meer problemen

Bryan
donderdag 26 maart 2020 09:24

Hr Harold,
Wat Suriname heeft geen geld.
Zie elk weekend hoe druk de restaurants zijn.
En ja een totale lockdown is op zijn plaats.
Hopelijk leren Surinamers door deze crisis gevolgd door een lockdown eindelijk eens discipline en worden zij met de feiten op de neus gedrukt.
Het is zijn niet geld en patser bolides die het leven aangenaam maken maar leer de Surinamer wie God is.

Harold
donderdag 26 maart 2020 09:44

Gm Brayen.als ik zeg Suriname heeft geen geld bedoel ik de bevolking die nog steeds hosselt. Welke fabriek in Suriname ken jij in het buitenland? Brengt geen geld in het land. Je moet fabrieken hebben die exporteren zodat je valutahandel hebt. Nederland nog 100 die bekend staan. Ok 3. Philips. Heineken KLM ken er nog 100 die geld naar Nederland brengen. Bekende bedrijven. Bouw een fabriek dat wereld wijd bekend is en geld naar Suriname brengt.

Dotveba
donderdag 26 maart 2020 09:57

Zo kunnen ze leren om zelf een moestuin te hebben,van de regering hoeven geen bachauw taihorie te verwachten,want die zijn bezich om hun geld in valuta te garanderen . Ai boi dagoe jang Ka ning attie zining. Bouta zij eens Laumang seer ing ma a volk bai.

Stella
donderdag 26 maart 2020 11:40

Bij een grote uitbraak van de virus, is Suriname ten dode opgeschreven. Het geld en apparaten zijn er niet om de mensen te behandelen. Voorkomen is beter dan genezen.🙄

Indonesië
donderdag 26 maart 2020 11:57

Holland het Coronavirus kunnen we niet stoppen, maar het internetvirus wel.

Dotveba
donderdag 26 maart 2020 12:38

Eindelink hoor of lees ik wat Stella schreef he he eindelijk een Surinaamse die ver voorzichtig ziet.ik heb in me loopbaan meer als 60 landen bezocht, maar een land als achterlijke Suriname die meer aan hun eigen bankrekening geeft dan het welzijn van zij onderdanen nog niet gezien. Er zijn ook geen reserve’s om de draagkracht van de Corona financiering te bekostigen. Ai boi brokko Parnassie .Centralebank hahahaha .

Marga
donderdag 26 maart 2020 12:45

Daar jullie klaar zijn te vechten om dollars, vanaf dag 1 hadden jullie geen tijd,waar was de president toen in het binnenland dansen en zuipen, sakasaka beesten jullie, God slaapt niet.

Johan
donderdag 26 maart 2020 17:14

Suriname is failliet maar Surinamers hebben wel geld. Zie alle miljonairs die geld en materiale goederen uitdelen aan kiezers voor stemmen. Rijden in bolides en wonen in villa’s. Die mensen moeten bedrijven opstarten voor werkgelegenheid en export. Nee doen ze niet maar alleen aandacht zoeken met mooie filmpjes F……. die mensen. En wij domme Surinamers die filmpjes doorsturen naar elkaar. Ik ben een geboren en getogen Surinamer maar ik ben blij dat ik in het gedisciplineerde en harde Nederland woont. Poppenkast Suriname

Sheik
donderdag 26 maart 2020 19:21

Het is triest dat het land zo vernietigd is door de Surinaamse regering van nu en dan nog één virus crisis. God behoede Suri name van deze virus en de bandieten die aan het bewind zijn. Als ze voor het land waren, dan zouden we nu niet in zo’n situatie verkeren. Ze zijn echt gevoel- en schaamteloos. Het zou mij niet verbazen als ze de verkiezingen gaan uitstellen om nog langer te profiteren, nu de laatste strohalm”het volk” met een wet helemaal lam wordt gelegd om ook hun valuta op te slurpen.ze weten dat het nu gebeurd is met ze,… Lees verder »

Sheik
donderdag 26 maart 2020 19:26

Suriname druk bezig met voorbereidingen totale London.

Baas
donderdag 26 maart 2020 22:58

If na gratis levensmiddelen voor elke ingezetenen da oe kantaki wnt na wereld pandemic we taki

fajaedenl
zondag 29 maart 2020 19:43

fajaedenl zegt DIT IS SERIEUS KAN 2 MAANDEN DUREN CORONA IS GEEN GRAP #ROTTERDAMAdvertentie

Suriname

Vervolging tegen alle agenten betrokken bij dood George Floyd

Geplaatst

op

Anp 413151086

De openbaar aanklager zal alle agenten die betrokken zijn bij de dood van de 46-jarige George Floyd worden vervolgd. Ze worden vervolgd voor moord zonder enige voorbedachte rade. Het gaat in totaal om 4 agenten die aangeklaagd worden.

“Een belangrijke stap voor rechtvaardigheid is dit”, zegt de Amerikaanse Senator Amy Klobuchar. Het is eerder bekend gemaakt via Twitter.

Eerder heeft agent Chauvin bij de arrestaties met zijn knie de hals van Floyd gedrukt tegen de grond. Om de lang aanhoudende druk is Floyd om het leven gekomen. Op die bewuste dag heeft Floyd met vals geld bij een winkel betaald. De arrestaties is hierna gefilmd en verspreid over de hele wereld.- Culturu.com

Lees verder

Suriname

COVID-19 besmettingen in Suriname gestegen met 8

Geplaatst

op

1 Breaking News

De COVID-19 teller in Suriname is gestegen met 8 personen dit brengt het aantal besmettingen naar 82.

Op de website is duidelijk te zien dat de actieve cases nu gesteld zijn op 72. 82 personen zijn momenteel positief getest. Sinds gisteren zijn de COVID regels in Suriname verscherpt. De vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin de nieuwe regels aangekondigd. Er geldt momenteel een Total- Lock down in het land. – Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen