vrijdag 23 april 2021
28.1C
Paramaribo
5C
Amsterdam
3
(1)

Suriname registreert 126ste coronadode

lees ook ...

Natuurgenezer May gaat bij behoeftigen aan huis

Germain May, die natuurgenezer is verdeelt vanmorgen voedselpakketten aan huis in de volksbuurt Pontbuiten. De pakketten zijn een restant van een aantal van 1000 die hij van plan was af te geven aan s...

De 126ste persoon is in Suriname overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Verder zijn 80 mensen positief getest. Er zijn 539 actieve gevallen in het land. 81 mensen liggen in het ziekenhuis en 13 worden verpleegd op de Intensive Care Unit.

54 mensen zijn genezen verklaard, 262 zijn in isolatie, omdat ze met het virus besmet zijn. 839 burgers zijn in quarantaine, maar negatief getest.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft op 2 januari de nieuwe maatregelen aangekondigd die geldig zijn tot en met 16 januari. De avondklok van 19:00 tot 05:00 uur is nog van kracht.

De schooldeuren zijn ook gesloten. De leiding van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft intussen bekendgemaakt dat de scholen op 18 januari starten. Ook de markten zijn nog gesloten.

Verder zijn de volgende voor het publiek toegankelijke commerciële lokaliteiten of ruimten, gesloten: restaurants en andere commerciële gelegenheden voor het bereiden en leveren van eten, met uitzondering van afhaal of bezorging; afhalen blijft mogelijk tot 19.00 uur en levering tot 22.00 uur; nachtclubs, dancings, discotheken en dergelijke; bordelen; bars; recreatieoorden; casino’s; gok- en vermakelijkheidsgelegenheden; kansspelkantoren; sportscholen, yoga- en dansscholen, aerobics, zumba, sport- en fitnesscentra of -gelegenheden; contactberoepen, waaronder kappers, kapsalons en barbershops. Met uitzondering van medische beroepen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname registreert 126ste coronadode