dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname politieke partij rijker

lees ook ...

Geen offshore olieproductie voor 2027

De Staatsolie Maatschappij Suriname heeft aangegeven dat er vóór 2027 geen offshore olieproductie in Suriname zal zijn. Dit komt voort uit een aantal factoren die uit de huidige exploratiefase naar vo...

Er is in Suriname een nieuwe politieke partij opgericht. Het gaat om de Gonini Volkspartij. De GPP-missie heeft in de kern de duurzame sociaaleconomische ontwikkeling van Suriname gecentreerd rond een sterke focus op de groei van onze mensen. De GPP-voorzitter is Siegfried Jalink Sr. en de secretaris Rudy Adjoen.

Deze bestuursleden zijn grondig gescreend op hun opleidingsachtergrond, competenties en maatschappelijke betrokkenheid. Andere essentiële criteria voor elk lid zijn hun blijk van uitmuntend leiderschap en integriteit.

Er komt ook een fase voor het werven van leden en het opzetten van verschillende structuren binnen de partij. De GPP streeft naar een bestuur van diverse leden afkomstig uit haar basis in het hele land.

“Met de oprichting van de partij hebben wij een belangrijke stap gezet. Nu zullen we al onze inspanningen en middelen inzetten om een goede en solide basis op te bouwen van waaruit we kunnen zorgen voor een levensvatbare en robuuste GPP in de toekomst”, zegt Jalink.

“GPP wil ervoor zorgen dat haar bestuursleden de juiste mensen zijn met het hart op de juiste plaats en waakzaam blijven voor de taak terwijl ze samenwerken om het gemeenschappelijke doel van duurzame ontwikkeling van Suriname te bereiken,” zegt Jalink.

De partij heeft vijf aandachtsgebieden geïdentificeerd. Het gaat om economische- en sociale ontwikkeling, interne betrekkingen en partnerschap, huisvesting en ondernemerschap.

De GPP zal meer details en informatie verstrekken over de strategie, programma’s en initiatieven van de partij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname politieke partij rijker