Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname op weg naar 25 mei…Patricia Etnel

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 05 23 At 09.18.40

Patricia Etnel, gehuwd Lemmob, is een Surinaams politicus. Ze is lid van de Nationale Partij Suriname en maakte in 2015 haar entree in De Nationale Assemblée.

Haar motto is: “Armoede is mijn grootste vijand en sterke gezinnen mijn grootste vriend”

Etnel gaat voor een leefbaar Suriname. Waarin een ieder prettig kan leven.

Zij merkt op, dat de financiële problemen waar Suriname in is beland, alleen met sterk beleid opgelost kunnen worden. De rijkdommen van het land kunnen door eerlijk en sterk leiderschap goed gebruikt worden ten behoeve van het volk.

Het is van belang dat we gaan beseffen dat er moeilijke tijden zullen komen, die te danken zijn aan het super slechte beleid dat de regeringen-Bouterse een en twee hebben gevoerd

Volgens haar heeft de NPS eerder Suriname uit een crisis getrokken. Ook nu weer staat de partij paraat om deze zware job te klaren. Vandaar dat zij een ieder wil bemoedigen om 25 mei de juiste keuze te maken en te stemmen op ons de NPS, zodat Suriname een voorspoedig land wordt.

Whatsapp Image 2020 05 23 At 09.18.40 1
Patricia Etnel

Culturu.com — Ferdinand Louis

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Bianca

Samen met de VHP We Seti Su Baka. Power 2 the Surinam Iron Lady. Afrekenen met de paarse hebbies.
NPS Soso Power!!!Advertentie

Suriname

Suriname noteert 12e COVID-19-geval

Geplaatst

op

Breaking News

In Suriname is de twaalfde positieve case van COVID-19 gemeld. Het zou gaan om een werker uit de Surinaamse goudvelden. Het nieuws is zojuist geplaatst op de COVID-19-website.

De man is op 25 mei in de avond vanuit Frans-Guyana per boot afgereisd naar Albina, deelt het ministerie van Volksgezondheid mee. 

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Regering: Waarnemers OAS en Caricom blijven langer in Suriname

Geplaatst

op

Unnamed (2)

De regering van Suriname heeft laten weten dat de waarnemers van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Caricom langer in Suriname zullen blijven. Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) heeft vandaag de mededeling ontvangen.

Het langer blijven heeft temaken met het afhandelen van het verkiezingsproces. De processen- verbaal in Paramaribo zullen twee dagen in beslag nemen om afgerond te worden. Daarom is het volgens de regering belangrijk dat de internationale waarnemers het proces kunnen blijven volgen en zo een rapport kunnen uitbrengen.

De missie zou aanvankelijk vandaag uit Suriname vertrekken. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen