zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
4
(1)

Suriname ontvangt dit weekend 50.000 Covid-vaccins uit India

lees ook ...

Baby sterft weigering arts fataal – Kiesstelsel op de ...

- babysterfte: weigering arts op spoedeisende hulp wordt baby fataal - Kiesstelsel op de schop na uitspraak Constitutioneel Hof - Inheemsen stelselmatig genegeerd, trekken ten strijde tegen de ove...

Dit weekend nog verwacht de regering 50.000 Covid-19-vaccins uit India. De vaccins worden ingevlogen vanuit India naar een Caribisch eiland en van daaruit moet Suriname ze ophalen, zegt minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS).

“Dat betekent dat wij dus door kunnen gaan met het verstrekken van Covid-19-vaccinaties, hetgeen het verder beheersen van het virus mogelijk maakt.” De minister roept de samenleving op ondanks het feit dat de vaccinatiecampagne is opgestart te allen tijde uitermate voorzichtig te blijven en de Covid-19-maatregelen te blijven handhaven.

Gisteren zijn de eerste personen in Suriname gevaccineerd tegen het coronavirus. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is een van de eerste personen geweest, die het vaccin heeft gekregen. De vaccinatiecampagne is bedoeld om de samenleving te beschermen en om de duurzaamheid van de gezondheidszorg te waarborgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname ontvangt dit weekend 50.000 Covid-vaccins uit India