zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
4
(1)

Suriname ontvangt dit weekend 50.000 Covid-vaccins uit India

lees ook ...

Lockdown Informatie

De Communicatiedienst Suriname heeft vanavond de bekendmaking doen uitgaan dat er tijdens het persmoment op zaterdag 8 mei 2021 door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is aangegeven dat de COV...

Dit weekend nog verwacht de regering 50.000 Covid-19-vaccins uit India. De vaccins worden ingevlogen vanuit India naar een Caribisch eiland en van daaruit moet Suriname ze ophalen, zegt minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS).

“Dat betekent dat wij dus door kunnen gaan met het verstrekken van Covid-19-vaccinaties, hetgeen het verder beheersen van het virus mogelijk maakt.” De minister roept de samenleving op ondanks het feit dat de vaccinatiecampagne is opgestart te allen tijde uitermate voorzichtig te blijven en de Covid-19-maatregelen te blijven handhaven.

Gisteren zijn de eerste personen in Suriname gevaccineerd tegen het coronavirus. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is een van de eerste personen geweest, die het vaccin heeft gekregen. De vaccinatiecampagne is bedoeld om de samenleving te beschermen en om de duurzaamheid van de gezondheidszorg te waarborgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname ontvangt dit weekend 50.000 Covid-vaccins uit India