Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname..ondernemer Chotelal dient factuur in met niet realistische bedragen

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 07 01 At 10.52.04

De hand kon worden gelegd op een door de ondernemer Chotelal ingediend document. Het gaat om een factuur met niet realistische bedragen en er wordt verteld dat er nog veel meer transacties lopen waarbij Chotelal betrokken is en enorme bedragen mee gemoeid zijn.

In deze gaat het om een factuur opgestuurd naar het ministerie van Volksgezondheid ter attentie van minister Antoine Elias, betreffende de financiering van middelen ten bate van het BOG. Op de factuur staat een enorm bedrag van USD 427,385.00 voor de aanschaf handsanitizer, N95 mondmaskers en wegwerpzakdoekjes.

Voor de aankoop van 8000 stuks handsanitizers van 59.1ml, werd er een bedrag van USD 275,200.0
Vervolgens werd een aantal van 7000 stuks van N95 mondmaskers opgebracht voor USD146, 610.00 (per stuk USD20,-) en 2500 stuks wergwerpzakdoekjes voor USD 5,575.00 (per stuk USD 2, 23).

De bedragen zijn in USD’s vermeld, maar de prijzen per artikel zijn niet realistisch, gezien het feit dat de lokale prijzen van deze middelen reeds bekend zijn.

Culturu.com — Ferdinand Louis

8 Reacties
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bianca
woensdag 1 juli 2020 13:14

Dit toont aan hoe hij van Suriname houdt. Want die nonsens verkondigde hij voor de verkiezingen vooral tijdens de verkoop van ‘goedkope dollars’. Zijn woorden waren, Ik houd van Surinamen. Deze mannen zijn volksmoordenaars, ik blijf het steeds zeggen. Deze man behoort bij het team van Abraham, Dilip Sardjoe en noem maar op. Ze zijn mensonterende monsters. Maar wat ze niet vergeten moeten, een ieder komt zich zelf tegen. Ze moeten niet gillend huilend en schreeuwen wanneer Karma met ze zal afrekenen. Monsters en Beesten dat jullie zijn.

chacha
woensdag 1 juli 2020 13:47

Chotelal kon toen met toestemming van Bouterse de samenleving legaal oplichten. Hij is nu aan het uitproberen of hij dit ongemerkt bij Santokhi kan doen. Santokhi moet deze zaak zolang mogelijk aanhouden totdat uitgezocht kan worden wat er precies is geleverd. En hoeveel de goederen echt kosten. “In troebel water is het goed vissen” Dit spreekwoord slaat precies op dit geval. Chotelal hoopt van de chaos in deze overgangsfase gebruik te maken om zichzelf goed te verrijken. Eind mei na het verlies van de NDP zei Chotelal tegen journalisten dat hij zich vanaf dat moment in dienst steld van de… Lees verder »

Powerwomen
woensdag 1 juli 2020 16:59

Lekker makkelijk geld verdienen meneer Chotelal. Ook jij moet aangepakt worden, als ik santoki was zou ik beslag laten leggen op alles wat je bezit

Spider
woensdag 1 juli 2020 17:42

Oplichters …zeker een 18 karaat met diamant mondkapje …echt saka saka beest…hij wil zeker de nieuwe regering kapotmaken …in opdracht van de NDP dagoes ….niet betallen pres

Jamie
woensdag 1 juli 2020 18:17

Zijn allemaal dieven in het land die het land nog erger bankroet maken. Iedereen steelt van Suriname. En het gekke is… het blijft doorgaan. Geen orde geen handhaving als de president steelt dan denkt die foefoeroe beest ik wil ook. Alleen maar dieven in het land en niemand kan ze tegen houden. Pak maar wat he pakken kan. Geen beleid.

Lobo
woensdag 1 juli 2020 18:52

Chotelall vieze vuilerik door jou te doen is in sur nog grote armoede ontstaan e dan ga je nog liegen over grote bedragen.over mondkapjes env env.als jij doodt gaat neemt je niks mee in de oven of in de graaf.blijf eerlijk helpt die volk.

Lobo
woensdag 1 juli 2020 18:55

Chotelall schaam je niet ben je niet bang voor God.ga in je leven wat goeie dingen doen en niet stelen frauderen.

Sunil
vrijdag 3 juli 2020 17:46

Jhoteehlaal is gekAdvertentie

Suriname

Nieuw regeer team doet schrikbarende onthullingen in het Surinaams parlement

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 07 At 11.42.06 (1)

Ergens onder aan de lange lijst van onregelmatigheden, misstanden en wandaden, geconstateerd door het nieuw regeer team, is een voorlopige calculatie van de schuldenlast opgenomen. Het gaat om enorme bedragen in vreemde valuta alsook Surinaamse dollars.

Het leeuwendeel van de voor een klein land abnormaal hoge bedragen, is de besteding niet te achterhalen, of het nut ervan niet duidelijk en misschien zelf niet aanwezig.

De Assemblee-vergadering van gisteren, donderdag 06 augustus, heeft voor veel beroering gezorgd en zal grote delen van het volk nog heel lang bijblijven.

Nadat de President en de Vice-President aan het volk, hun onthullingen gedaan hadden kwamen de ministers aan het woord. Een en al een opsomming van zaken welke blijk geven van niets anders dan wanbeleid. Opvallend dat elke spreker tijdens zijn of haar beurt het heeft gehad over ongegronde bevorderingen, de last minute indiensttredingen al dan niet op basis van wurgcontracten. Ook is door een ieder aangehaald de vele betalings-achterstanden, waarbij ongewoon en abnormaal hoge bedragen genoemd zijn. Zelfs voor wat betreft de achterstand in betaling voor nutsvoorzieningen, werden schokkende bedragen opgesomd. Daarnaast zijn gigantische bedragen voor huur van panden genoemd met ook nog hoog opgelopen achterstanden.
Vandaag zal ongetwijfeld hetgeen uit de doeken gedaan is tijdens deze DNA-vergadering, op vele plaatsen onderwerp van gesprek zijn.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Ex-minister Hoefdraad in staat van beschuldiging gesteld door DNA

Geplaatst

op

Minister Hoefdraad Suriname

De Nationale Assemblee (DNA) heeft in de late avond van donderdag 6 augustus 2020 omstreeks 00.06 uur, in een Openbare vergadering de ex- minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad in staat van beschuldiging gesteld. Een hernieuwde vordering hiertoe is eerder door de procureur- generaal ingediend.

In totaal hebben 28 DNA-leden voor gestemd. In de wet is opgenomen dat voor de vervolging van politieke ambtsdragers en gewezen politieke ambtsdragers zijn ingevolge de Grondwet van de Republiek Suriname en de Wet speciale voorzieningen getroffen. Deze speciale grondwettelijke voorzieningen hebben geen betrekking op alle door de politieke ambtsdragers of gewezen politieke ambtsdragers gepleegde misdrijven, maar zijn beperkt tot slechts die misdrijven welke zijn gepleegd in de betrekking van politieke ambtsdragers. Misdrijven waarbij misbruik is gemaakt van het betreffende ambt of de positie.

Volgens artikel 140 van de Grondwet worden politieke ambtsdragers, die in die betrekking misdrijven hebben gepleegd, door de Procureur-generaal vervolgd bij het Hof van Justitie. Verder staat in de wet dat politieke ambtsdragers door de Procureur- generaal bij het Hof van Justitie kunnen worden vervolgd slechts nadat deze door De Nationale Assemblee in staat van beschuldiging zijn gesteld overeenkomstig de wet.- Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen