Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname noteert elfde COVID-19-dode

Geplaatst

op

Elf

In Suriname heeft opnieuw een persoon het leven gelaten als gevolg van het COVID-19-virus. Het aantal doden is gestegen naar elf. Vanaf de uitbraak van dit virus in Suriname zijn 409 personen positief getest, terwijl het aantal actieve gevallen 207 bedraagt.

Voor vandaag zijn er achttien personen positief getest. Er zijn momenteel 191 personen hersteld van dit virus en zijn er zes op de Intensive Care Unit. In totaal zijn 314 personen in quarantaine.

Culturu.com

4 Reacties
4 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Thelma
zondag 28 juni 2020 00:47

Ai boi om verkiezing dan e dede. Ging zo goed in Suriname.. Ik hoop dat het nu stopt want a sari

Josine Marie Sang Ajang
zondag 28 juni 2020 07:52

God wil u alle mensen in Suriname beschermen tegen Corona aub? Eigenlijk alle mensen oo planeet Aarde aub lieve God beschermen tegen ziekte en oorlog? Mag het ook rustig blijven in het land Suriname aub? Maatschappelijk en sociaal?
God wil u de hele wereld overal waar mensen wonen beschermen tegen natuurrampen?
7.45 uur. Hier in Amsterdan ziet het er druilerig uit. Dit wordt regen…Ik kruio nog even weer onder d
e dekens. Ikke oma Jos ga lekker slapen weer…Dag vogels, dag bloemen…

Josine Marie Sang Ajang
zondag 28 juni 2020 08:18

Lieve God beschermt u aub de mensen in Suriname tegen het Corona virus.? Tegen onrust in de gemeenschap? Mag de nieuwe president en de nieuwe regering nu snel worden benoemd. Suriname en heel Zuidamerika het hele werelddeel Zuidamerika gaat veel vluchtelingen opvangen in de toekomst . Lees de voorspellingen van Nostradamus…Er is nog heel veel in de toekomst op komst…WIj mensen beseffen niet hoe hard wij elkaar nodig hebben. Moeder natuur is boos….
En ” pruilmondje ” in de Westerse wereld zorgt alleen maar voor problemen. Kan de ing edese ne wroko boeng?

Johannes
zondag 28 juni 2020 14:26

Bestaat er een God? Geloven jullie echt dat er een God bestaat die ziektes zou toestaan. Waarom moeten eerst doden vallen voordat iemand een medicijn vind. Denk weer… Bestaat er een God die ziektes zou toestaan aan zijn kinderen die naar de kerk gaan? Die hem aanbidden? God zou ze toch beschermen. Heel een kerk in Amerika besmet en doden. Waar is God?Advertentie

Suriname

Opnieuw een coronadode in Suriname;teller op 18

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Zojuist is de 18de coronadode genoteerd in Suriname. Door het COVID-19-team zijn er nog geen nadere details bekendgemaakt. Vernomen wordt dat het om een Braziliaanse goudzoeker gaat.

Voor vandaag alleen zijn er 27 nieuwe geïnfecteerden erbij gekomen. De teller van de actieve gevallen is naar 227 geklommen. Het aantal genezen verklaarde personen is gestegen naar 481. Momenteel liggen er 4 personen op de Intensive Care Unit.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Rijexamen vanaf maandag 20 juli weer mogelijk

Geplaatst

op

Unnamed

Vanaf maandag 20 juli 2020 is het weer mogelijk rijexamens af te leggen. Dit heeft het hoofd van de afdeling rijexamen de gemeenschap meegedeeld. De rijexamens zijn vanaf 16 maart 2020 wegens de covid-19 pandemie stopgezet.

Met uitzondering van het praktisch deel van het examen voor categorie C (vrachtwagen), zullen alle andere rijexamens worden afgenomen, met in achtneming van de covid-19 maatregelen.

De kandidaten, die reeds een examendatum hadden zullen in eerste instantie in de gelegenheid worden gesteld hun examens af te leggen. De zogenaamde L.K. kandidaten zullen ook in de eerste fase van de opstarting in de gelegenheid worden gesteld om examens af te leggen.

Aan alle belanghebbenden wordt gevraagd gevolg te geven aan het dragen van mondkapjes, het ontsmetten van de handen en mogelijk het meten van de lichaamstemperatuur, alvorens de examenlocaties te betreden.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen