dinsdag 25 juni 2024
24.8 C
Paramaribo
25.5 C
Amsterdam
5
(1)

Suriname mogelijk aanwezig op Maggi Food Court Caribbean

lees ook ...

President Santokhi onderstreept belang van sport tijdens Oly...

Op 23 juni wordt jaarlijks "The Olympic Day" gevierd, een wereldwijd initiatief ter bevordering van een gezonde en actieve levensstijl. Dit jaar vierde Suriname deze dag met een groots interactief spo...

Maggi Food Court Caribbean is een kookwedstrijd die de diversiteit van de   Caribische regio promoot en het gebruik van Maggi Caribbean-producten wil bevorderen. Zestien Chef-koks/koks komen in de schijnwerpers te staan, terwijl het gemeenschapsgevoel van deze landen ook wordt bevorderd hierdoor. Dit jaar zijn chef-koks in Suriname ook in de gelegenheid om te participeren aan deze regionale televisie kookwedstrijd.

De productie is van 25 juni tot 30 juni op Jamaica. Inschrijving voor deelname kan tot 19 mei. In 9 afleveringen zullen de deelnemers uit het hele Caribisch gebied het tegen elkaar opnemen om de hoofdprijs van 10.000 US-dollar.

“Het is een kans voor een chef-kok uit Suriname om hieraan mee te doen en Suriname hopelijk op de kaart te zetten in deze wedstrijd. We staan bekend om het lekkere eten dus hopelijk kunnen we in dit verband succes boeken en de wedstrijd winnen”, merkt Irene Spangenthal directeur van HEM Suriname N.V. op. Het bedrijf is de distributeur onder andere van de Maggi en Nescafé producten in Suriname.

In 2021 werd de eerste seizoen Maggi Food Court-competitie op Jamaica gehouden. De organisatoren besloten om voor het tweede seizoen in 2022 verder uit te breiden met deelnemers uit de hele regio. In 2023 wordt het opengesteld voor nog meer landen in het Caribisch gebied.

Op alle digitale platforms van MAGGI  zoals YouTube, Facebook, Instagram en lokale televisiestations in het Caribisch gebied zal het programma te zien zijn.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname mogelijk aanwezig op Maggi Food Court Caribbean