donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

Suriname moet verdienen uit het bos dat zuurstof levert

lees ook ...

Bij ‘Alles plat’ winkels Suriname uit voorzorg gesloten

Op vrijdag 24 maart zullen er wederom protestacties plaatsvinden in Suriname, onder de noemer ‘Alles Plat’. Een aantal organisaties ondersteunen deze actie, maar de Winkelier- en Ondernemersvereniging...

De waarneming van het Presidentschap ligt de komende dagen in handen van Vice-President Ronnie Brunswijk. De overdrachtsprotocollen zijn op donderdag 25 oktober 2021 getekend door President Chandrikapersad Santokhi en Vice- President Ronnie Brunswijk, kort voor het vertrek van de President naar de klimaattop in Schotland.

Op de klimaattop zal gesproken worden nover oplossingen en samenwerkingen om ernstige milieu veranderingen in de wereld tegen te gaan. De temperatuur kan tot de jaren 2050-2060 stijgen met 3 graden. Vele landen waaronder Suriname kunnen onder water lopen. De uitstoot van schadelijke stoffen moet beperkt worden. Suriname moet kunnen verdienen uit ons bos en de zuurstof die wij aan de wereld leveren.

Dit zijn enkele redenen waarom het belangrijk is dat deze en nog veel meer milieuproblemen worden besproken. De klimaattop vindt plaats van 31 oktober tot en met 12 november in Glasgow, Schotland. Waarnemend President Brunswijk verzekerde President Santokhi, dat hij zijn taken naar beste vermogen zal vervullen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname moet verdienen uit het bos dat zuurstof levert