dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname leidt de weg naar mondiale gezondheidsveiligheid met innovatieve workshop

lees ook ...

Staatsolie reageert op ontwikkelingen in Blok 58-project

Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. ziet geen reden om af te wijken van de geplande tijdlijn voor de ontwikkeling van het eerste offshoreproject in Suriname, geleid door TotalEnergies. In het Blok 5...

In een significante ontwikkeling heeft Suriname een cruciale stap gezet op het pad van wereldwijde gezondheidsveiligheid. De recent gehouden workshop over Zoönotische Ziekten en Voedselveiligheid, als onderdeel van het International Health Regulations initiatief, bracht diverse professionals samen voor een multidisciplinaire aanpak.

Dr. Noreen Jack, de vertegenwoordiger van PAHO/WHO in Suriname, benadrukt het belang van samenwerking en spoort aan tot een verenigd front. De workshop diende als een platform voor het delen van kennis en het creëren van synergie tussen experts op het gebied van gezondheid en voedselveiligheid.

Deze gezamenlijke inspanningen benadrukken Suriname’s toewijding aan het bevorderen van internationale gezondheidsnormen en het aanpakken van ziekten die van dier op mens kunnen worden overgedragen. Met een gecoördineerde aanpak wordt een solide basis gelegd voor het versterken van de wereldwijde gezondheidsveiligheid.

Suriname kijkt vooruit naar verdere samenwerking en blijft zich inzetten voor het bevorderen van een gezondere en veiligere wereld voor iedereen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname leidt de weg naar mondiale gezondheidsveiligheid met innovatieve workshop