zondag 23 januari 2022
24.4 C
Paramaribo
6.2 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname krijgt 100.000 antigeen sneltesten

lees ook ...

Startende ondernemers kunnen gemakkelijk zakendoen bij VCB

De Volkscredietbank (VCB) heeft in verband met een potentiële samenwerking met het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), een nieuw product gepresenteerd. Er is informatie ge...

Het werkbezoek van president Chandrika Santokhi en team aan Nederland heeft geresulteerd in onder andere een donatieprogramma van Nederland aan Suriname ter ondersteuning van bestrijding van de Covid-19-pandemie volgens de Communicatie Dienst Suriname. In dit kader heeft Nederland 100.000 Antigeen–sneltesten gedoneerd gekregen van Nederland. Zondag word de bezending ingevlogen met de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij.

Suriname zal een jaar lang beschermingsmiddelen ontvangen tegen covid-19, waaronder  handschoenen, schorten en sneltesten. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid tekende in Nederland een schenkingsovereenkomst  met zijn Nederlandse ambtgenoot Hugo de Jonge.

In juni stuurde Nederland  twee tranches van totaal 250.000 vaccins naar Suriname  ter  bestrijding van het coronavirus. Minister De Jonge heeft toegezegd uiteindelijk 500.000 tot 750.000 vaccins aan Suriname te willen doneren, naar gelang  de leveringen aan Nederland en de behoefte in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname krijgt 100.000 antigeen sneltesten