Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname, klanten staan in de rij bij de bank

Geplaatst

op

Suriname heeft ook een maatregel ingevoerd bij de banken. Dit om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er mogen 5 klanten per keer naar binnen. Gevolg hiervan is dat er een lange rij gevormd wordt voor de deur van de bank. Een beveiligingsmedewerker van de bank, geeft een sein wanneer de volgende 5 klanten naar binnen mogen en dat het geordend verloopt.

7 Reacties
7 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Bea
zaterdag 21 maart 2020 23:03

Ze staan dicht op elkaar. 1.5 is de afstand die ze moeten houden
Wens ze het beste

Marina
zondag 22 maart 2020 07:15

Corona zit toch ook op dat geld. Nu moet je juist geen geld ophalen maar zoveel mogelijk pinnen. Ontsmet je handen als je geld pakt.

Koendanlal
maandag 23 maart 2020 11:26

Man man is het nauw bestrijden tegen Corona of aanleiding naar Corona virus mensen denk goed na riskeer je leven niet. “money meetings”

Barbara
maandag 23 maart 2020 11:42

Heeft geen zin.. 5 personen naar binnen 1.5 meter afstand houden van elkaar.. mondkap op handschoenen aan.. men snap het gewoon niet..

Corona in own person
maandag 23 maart 2020 13:14

Ik zie dat jullie met z’n allen nog niet hebben begrepen waar dit om draait. Bouterse gaat koers halveren. Hij heeft nog niet getekend vandaar deze *Run*. Mensen zijn gedwongen om snel een hogere koers voor zijn/haar geld te verkrijgen. Deze Indiaan is bezig letterlijk dood en verderf onder de onschuldige bevolking van Suriname te zaaien. Bouterse heeft hulpverleners en hulpbehoevenden nog verder in de problemen gezet. Ik ga straks een paar honderd euro’s naar arme mensen in Suriname sturen voor primaire levensbehoeften. Ze krijgen voor 1€ 9 SRD. 1 blikje Sardine kost 30 SRD. Dus ze moeten 3,30€ voor… Lees verder »

Pascal
maandag 23 maart 2020 15:55

Ik hoop dat Suriname niet als Haïti word of Venezuela het zou jammer zijn. Zo een mooi land. Zet Nederlanders om alles weer op poten te krijgen.zoals Frans Guyana Frankrijk heeft . Dan kan de economie weer omhoog.gr

H Amatkarijo
woensdag 25 maart 2020 10:40

Draag aub een handschoen als u geld ophaalt bij de bank voor komt corona kan zijn dat de biljetten ook besmet zijnAdvertentie

Suriname

Surinaamse parlementsvoorzitter Brunswijk ontslagen uit ziekenhuis na COVID-19-besmetting

Geplaatst

op

Ronnie Brunswijk

Assembleevoorzitter Ronnie Brunswijk is maandag ontslagen uit het ziekenhuis. Op 1 juli werd bekend dat de voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) besmet was geraakt met het COVID-19-virus. De DNA-voorzitter heeft in een video op Facebook getoond dat hij thuis is. “Mi doro oso en bedank ala sma gi den geschenk nanga gelukwensen. Mi de boen,” schrijft hij op zijn page.

Op 29 juni werd hij tijdens de Buitengewone Openbare Vergadering gekozen tot voorzitter van het hoogste orgaan van staat. De volgende dag werd bekend dat PL-voorzitter Paul Somohardjo besmet was met het coronavirus. Er ontstond enigszins paniek onder sommige personen die in DNA aanwezig waren. Ook de voorzitters van de NPS en VHP, respectievelijk Gregory Rusland en Chan Santokhi zijn getest op het virus. Alleen Santokhi is negatief getest. Er is direct ook actie ondernomen om het gebouw te ontsmetten.

Intussen circuleren hardnekkige geruchten dat Brunswijk toch liever vicepresident wordt van de Republiek Suriname. Als hij toch voor de functie gaat, zal mogelijk de ondervoorzitter van de ABOP, Marinus Bee, parlementsvoorzitter worden. Na een huishoudelijke vergadering die maandag in het parlement is gehouden is bekendgemaakt dat de verkiezingen voor president en vicepresident op 13 juli worden gehouden. Kandidaten voor deze functies mogen tot uiterlijk 8 juli worden ingediend.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Hoe is het leven nu op straat in Suriname ?

Geplaatst

op

Img 9fb6502b1867 1

Covid19 is nog steeds razende in Suriname, maar toch de scholen gaan weer open, onlangs is reeds bekend dat er een aantal regeringsleiders besmet zijn, bussen gaan weer rijden,.en toch……. De meningen zijn verdeeld, de straat praat……….

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen