zaterdag 20 april 2024
31 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
1
(1)

Suriname heeft deelgenomen aan de toerisme fair in Italië

lees ook ...

Minister Mathoera belooft versterkte samenwerking tussen Def...

Het aantal inbraken en gewelddadige berovingen is gestegen, wat zorgen baart bij het ministerie van Defensie. Minister Krishna Mathoera van Defensie heeft aangekondigd dat haar ministerie meer onderst...

Het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), heeft in samenwerking met de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en de private sector deelgenomen aan de International Tourism exchange fair (BIT) in Milan, Italië.

De beurs werd gehouden van 12 tot en met 14 Februari 2023. De destinatie van Suriname werd aan het reizend publiek gepresenteerd onder de slogan: “Suriname, the Hidden Treasure of South America”. Er zal ook meer bekendheid worden gegeven aan Suriname door de destinatie gids ten toon te stellen en door het uitreiken van Surinaamse snacks en dranken.

Het is voor Suriname de eerste keer dat er is meegedaan aan een Tourism fair in Italië. De organisatie heeft ongeveer 60.000 bezoekers ontvangen. De participatie aan deze beurs is een van de activiteiten die het directoraat Toerisme heeft ondernomen om potentiële toeristen aan te trekken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname heeft deelgenomen aan de toerisme fair in Italië