maandag 4 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
1
(1)

Suriname heeft deelgenomen aan de toerisme fair in Italië

lees ook ...

DNA informeert personeel over huisvestingsmogelijkheden en f...

Een veilige en comfortabele huisvesting speelt een cruciale rol in het welzijn van mensen. Het creëert een gevoel van geborgenheid en draagt bij aan een betere levenskwaliteit en stressvermindering. D...

Het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), heeft in samenwerking met de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en de private sector deelgenomen aan de International Tourism exchange fair (BIT) in Milan, Italië.

De beurs werd gehouden van 12 tot en met 14 Februari 2023. De destinatie van Suriname werd aan het reizend publiek gepresenteerd onder de slogan: “Suriname, the Hidden Treasure of South America”. Er zal ook meer bekendheid worden gegeven aan Suriname door de destinatie gids ten toon te stellen en door het uitreiken van Surinaamse snacks en dranken.

Het is voor Suriname de eerste keer dat er is meegedaan aan een Tourism fair in Italië. De organisatie heeft ongeveer 60.000 bezoekers ontvangen. De participatie aan deze beurs is een van de activiteiten die het directoraat Toerisme heeft ondernomen om potentiële toeristen aan te trekken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname heeft deelgenomen aan de toerisme fair in Italië