Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname fashion week over een maand van start

Geplaatst

op

door

Over een maand zal de vierde editie van de Suriname Fashion Week plaatsvinden. Het evenenemt, waarbij alles draait om mode, trends en beauty wordt van 28 september tot en met 2 oktober gehouden. Er zullen 22 designers uit Suriname, Frans-Guyana, Guyana, Trinidad & Tobago en St Lucia meedoen.

De fashion week wordt georganiseerd door Suriname ‘N Style en zal plaatsvinden in De Hal aan de Grote Combéweg in Paramaribo. Het thema van dit jaar is Tropical Chique. “De Fashion Week is dit keer om twee redenen in de regio gebleven. Ten eerste vanwege het financiële aspect; de organisatie heeft geen middelen om ontwerpers over te laten komen. En ten tweede omdat er gefocust wordt op de regio”, legt fashion director Warda Marica uit. Marica laat verder weten dat de periode september/oktober is gekozen na het evalueren van vorige edities van de fashion week. Andere keren vond het evenement plaats in juni, oktober en augustus.
De Suriname Fashion Week wordt onder andere mogelijk gemaakt door VoltzVodka, Sylvani’s Beauty Institute en Courtyard Marriott Paramaribo.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: AIPS dag 2

Geplaatst

op

door

De Surinaamse sportjournalisten die zich in Columbia bevinden voor de AIPS Games hebben vandaag hun eerste medailles in de wacht gesleept.

Ivan Summerville behaalde op het onderdeel 200  m sprint de zilveren plak met een tijd van 13.55 gevolgd door Earnie Eenig met een tijd van 13.83. De winst ging naar de Columbiaan Dairo Perez met een tijd van 12.76. Dairo heeft de race 4 jaar achter elkaar gewonnen. Summerville nam voor het eerst deel aan een atletiekonderdeel terwijl Eenig bij d vorige editie ook op de derde plaats eindigde. Marciano Zalman nam deel op het onderdeel 1500 m. Daarbij eindigde hij op de derde plaats. Hij liep de afstand met een tijd van 7.55.50. De Surinaamse atleten komen morgen weer kn actie. Ivan Summerville en Earnie Eenig op de 200 m sprint en Marciano Zalman op de 8p0 m en balwerpen. 

Voorwat het onderdeel zaalvoetbal betreft maakte Suriname een valse start. Na eenruststand van 1-3 ging Suriname met 13-1 ten onder. De enige treffer vanSuriname kwam op naam van Ivan Summerville. Vandaag komt Suriname uit tegenMexico die gisteren van Argentinie verloor. Vrijdag speelt Suriname tegenArgentinie

Lees verder

Suriname

Video Report: AIPS dag 1

Geplaatst

op

door

Op dinsdag is er in Floridablanca, Columbia een aanvang gemaakt met de AIPS Games waaraan sport journalisten van verschillende landen aan deelnemen.

Suriname kwam op dag 1 in actie met het onderdeel pool. Het lukte aan de vertegenwoordigers van Suriname , Marciano Zaalman en Rasjied Sultan zich na elk 3 partijen zich te plaatsen voor de laatste 6. Vandaag komen beide weer in actie.

Lees verder

Meest gelezen