Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname fashion week over een maand van start

Geplaatst

op

door

Over een maand zal de vierde editie van de Suriname Fashion Week plaatsvinden. Het evenenemt, waarbij alles draait om mode, trends en beauty wordt van 28 september tot en met 2 oktober gehouden. Er zullen 22 designers uit Suriname, Frans-Guyana, Guyana, Trinidad & Tobago en St Lucia meedoen.

De fashion week wordt georganiseerd door Suriname ‘N Style en zal plaatsvinden in De Hal aan de Grote Combéweg in Paramaribo. Het thema van dit jaar is Tropical Chique. “De Fashion Week is dit keer om twee redenen in de regio gebleven. Ten eerste vanwege het financiële aspect; de organisatie heeft geen middelen om ontwerpers over te laten komen. En ten tweede omdat er gefocust wordt op de regio”, legt fashion director Warda Marica uit. Marica laat verder weten dat de periode september/oktober is gekozen na het evalueren van vorige edities van de fashion week. Andere keren vond het evenement plaats in juni, oktober en augustus.
De Suriname Fashion Week wordt onder andere mogelijk gemaakt door VoltzVodka, Sylvani’s Beauty Institute en Courtyard Marriott Paramaribo.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder

Suriname

Negen dames gaan voor titel Sa Ndyuka Uma contest 2019

Geplaatst

op

door
San Djuka Uma Contest 2019

Op 26 juli 2019 wordt het Sa Ndyuka Uma 2019 contest gehouden in de Anthony Nesty Sporthal in Suriname.

Het laatste Sa Ndyuka Uma contest werd in 2007 gehouden. De organisatie ligt in handen van de Stichting Sa Ndyuka Uma. Met dit initiatief beoogt de stichting de culturele en maatschappelijke bewustwording onder Surinaamse jonge vrouwen in het algemeen en Marron jonge vrouwen in het bijzonder te vergroten.

Dames diemeedingen naar de titel Sa Ndyuka Uma:
1)Dinge Romaica
2)Misdjan Zuwena
3)Bow Kedischa
4)Engelhart Marcella
5)Misiedjan Sudeska
6)Goddet Odile
7)Kodjo Rachel
8)Djanie Livinia
9)Toto Vhy-Shelt

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X