woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname Energy, Oil & Gas Summit 2023, begint vandaag

lees ook ...

Voorstelling over de Marroncultuur, slavernijverleden en geh...

Ontdek de kracht van strijd en overleven tijdens de slavernij. Vanuit het perspectief van de Marronvrouw. Bezoek de voorstelling op zaterdag 21 oktober om 20.00 uur in Theater Zuidplein. Over de vo...

De Suriname Energy, Oil & Gas Summit(SEOGS) heeft zich een toonaangevend industrie-evenement getoond voor de opkomende energiesector van Suriname. SEOGS 2022 was een succes en werd formeel geopend door de President van Suriname, Chandrikapersad Santokhi, en de President van Guyana, Dr. Irfaan Ali.

SEOGS ontving feedback van sprekers, sponsors, exposanten, bezoekers  en afgevaardigden, waardoor haar plaats voor de regio en voor de opkomende energie-industrie in Suriname werd versterkt.

De 3de editie van de Suriname Energy, Oil & Gas Summit &; Exhibition vindt plaats op 19-22 juni 2023, Paramaribo, Suriname.

Bij de SEOGS 2023 zal de introductie van een veel grotere beurshal 2 te zien zijn, er zal een uitgebreid programma zijn, technische en commerciële conferentietracks en een uitgebreid rondetafel- en workshopsprogramma.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname Energy, Oil & Gas Summit 2023, begint vandaag