Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname en Rusland eens over de afschaffing van visa

Geplaatst

op

door

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov en zijn collega “Ildiz Deborah Pollack-Bigley” uit Suriname tekenden een overeenkomst voor de afschaffing van visa tussen beiden landen, meldde de persdienst van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Visumvrije toegang wordt geboden voor korte reizen, in andere gevallen (bij het aanvragen van een baan of studie) is het aanvragen van een visum nog steeds noodzakelijk.

Lavrov en Ildiz Deborah Pollak-Bigley wisselden ook van gedachten over actuele kwesties van samenwerking tussen de twee landen. De partijen legden de nadruk op handels- en economische betrekkingen, de interactie van Rusland met Latijns-Amerikaanse en Caribische landen, en op de integratie-verbanden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X