Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname en Rusland eens over de afschaffing van visa

Geplaatst

op

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov en zijn collega “Ildiz Deborah Pollack-Bigley” uit Suriname tekenden een overeenkomst voor de afschaffing van visa tussen beiden landen, meldde de persdienst van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Visumvrije toegang wordt geboden voor korte reizen, in andere gevallen (bij het aanvragen van een baan of studie) is het aanvragen van een visum nog steeds noodzakelijk.

Lavrov en Ildiz Deborah Pollak-Bigley wisselden ook van gedachten over actuele kwesties van samenwerking tussen de twee landen. De partijen legden de nadruk op handels- en economische betrekkingen, de interactie van Rusland met Latijns-Amerikaanse en Caribische landen, en op de integratie-verbanden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Politie Suriname schiet inbreker neer

Geplaatst

op

By

De politie heeft afgelopen woensdag gericht geschoten op een inbreker die probeerde weg te vluchten voor de politie.

Nadat de politie een inbreker op heterdaad had betrapt op de Ramlalstraat in het ressort Leiding probeerde deinbreker via een raam weg te komen. Tijdens de vlucht werd de inbreker door de politie verzocht te stoppen. Omdat de inbreker niet reageerde was de politie genoodzaakt gericht te schieten. Hierdoor werd de inbreker in zijn rechterbovenbeen geraakt.

De inbreker is aangehouden en voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Nadat zijn wonden waren behandeld werd deinbreker in verzekering gesteld.

Lees verder

Suriname

Nederlandse toerist beroofd in Suriname

Geplaatst

op

By

Paramaribo – Een Nederlandse toerist is dinsdagavond in Paramaribo beroofd van haar tas. Zij liep over de Domineestraat komende vanuit de richting van de Waterkant. Ter hoogte van een hotel kwamen twee ongewapende mannen bij haar. Een van hen rukte de tas van de vrouw weg waarna hij samen met zijn kompaan rende in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Het slachtoffer liep geen letsel op. Zij had SRD 1.000, een credit card en een Nederlands paspoort in haar tas. De politie werd gealarmeerd dat de vrouw was beroofd, waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. De politie is nog opzoek naar de daders.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |