zondag 1 oktober 2023
37.7 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname en Nederland bespreken drugsbestrijding

lees ook ...

Vakbonden praten met de President over de nieuwe BTW wet

President Santokhi heeft op dinsdag 26 september om de tafel gezeten met de Confederatie voor Organisaties van Landsdienaren (COL), de Progressieve Vakcentrale C-47 en  vertegenwoordigers van andere v...

Suriname en Nederland hebben donderdag een bilateraal drugsoverleg gevoerd. De Surinaamse delegatie werd voorgezeten door het Openbaar Ministerie en bestond verder ook uit vertegenwoordigers van het Korps Politie Suriname, NV Luchthavenbeheer, het Justitieel Interventie Team, de Douane en de Douane Recherche.

Personen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, het Openbaar Ministerie en de Koninklijke Marechaussee en de politie liaison van Nederland in Suriname hebben Nederland vertegenwoordigd. Volgens het Openbaar Ministerie zijn er tijdens dit overleg dertien besluiten genomen waaraan beide delegaties zich zullen committeren om de samenwerking te intensiveren op het gebied van drugsbestrijding.

Het overleg werd afgesloten met een bezoek van de Nederlandse delegatie aan de Jules Sedney Haven en de Johan Adolf Pengel Luchthaven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname en Nederland bespreken drugsbestrijding