vrijdag 12 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
19.1 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname en het Orkaanseizoen

lees ook ...

Suriname National Training Authority krijgt kantoorgebouw

De Suriname National Training Authority (SNTA) heeft op 10 augustus een kantoorgebouw geopend. De voornaamste taak van het SNTA is het ontwikkelen van een nationale training- en kwalificatiestructuur ...

Het Amerikaanse National Hurricane Centre heeft verschillende Caribische eilanden gewaarschuwd voor een tropische storm. Elsa, de vijfde benoemde storm van het Atlantisch orkaanseizoen 2021, vormde zich donderdag 1 juli en zou naar verwachting gevaarlijke regens en winden naar verschillende Caribische eilanden kunnen voeren.

Het National Hurricane Centre heeft aangegeven dat binnen 36 uur tropische stormcondities worden verwacht voor St. Vincent en de Grenadines, samen met Barbados, Martinique en St. Lucia. Voor Guadeloupe werd donderdag een tropische stormwacht uitgevaardigd en later opgeheven. Ook de andere (ei)landen in de regio moeten oplettend zijn.

Wij hebben wat flinke windstoten gehad waarbij een Telesurmast aan de Kwattaweg het heeft begeven. Het weerbericht voor de rest van de avond voorspelt ‘gelukkig’ alleen regen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname en het Orkaanseizoen