woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname en het Orkaanseizoen

lees ook ...

Scholen hebben toch eerder deuren gesloten vandaag

In Paramaribo-Noord heeft een openbare school eerder de deuren gesloten. De klassen drie tot en met zes bleven tot 10.00u op school terwijl leerlingen van de lagere klassen direct mochten terugkeren n...

Het Amerikaanse National Hurricane Centre heeft verschillende Caribische eilanden gewaarschuwd voor een tropische storm. Elsa, de vijfde benoemde storm van het Atlantisch orkaanseizoen 2021, vormde zich donderdag 1 juli en zou naar verwachting gevaarlijke regens en winden naar verschillende Caribische eilanden kunnen voeren.

Het National Hurricane Centre heeft aangegeven dat binnen 36 uur tropische stormcondities worden verwacht voor St. Vincent en de Grenadines, samen met Barbados, Martinique en St. Lucia. Voor Guadeloupe werd donderdag een tropische stormwacht uitgevaardigd en later opgeheven. Ook de andere (ei)landen in de regio moeten oplettend zijn.

Wij hebben wat flinke windstoten gehad waarbij een Telesurmast aan de Kwattaweg het heeft begeven. Het weerbericht voor de rest van de avond voorspelt ‘gelukkig’ alleen regen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname en het Orkaanseizoen