Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Suriname en Covid19

Geplaatst

op

Onze reporter in Suriname Mario Pinas doet verslag hoe Suriname omgaat met de Covid19. Hij laat de voorzieningen zien die de winkels getroffen hebben voor de klanten.

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Paimin

Ze zijn dom zei iemand i Nederland op de tv. Waarom zou jr dikke oude mensen nu beschermen tegen corona terwijl ze toch over 2 jaar dood gaan. De economie gaat zo kapot. Liever die mensen ipv de economie

J.J.

Hoe is de situatie in dorpen. De dorpswinkels of markten ?

Romeo

Hebben de mensen wel geld? De buschauffeur moet klanten hebben om te eten hoe doen ze in Suriname?

Elisabeth

Mooie beelden. Prima geluid! Lijkt alsof t leven weer opgang komt in Su!Advertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen