woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname deelt oprechte felicitaties met India na historische maanlanding

lees ook ...

OM en CIS samen tegen milieudelicten in Suriname

Het Openbaar Ministerie (OM) en Conservation International Suriname (CIS) hebben een belangrijke stap gezet in de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen van Suriname door het ondertekenen van een ...

Na het vernemen van het buitengewone succes van de Indiase ruimtevaartorganisatie bij het veilig landen op het maanoppervlak, heeft Suriname warme gelukwensen uitgestrekt naar de regering en het volk van India. President Chandrikapersad Santokhi heeft persoonlijk zijn felicitaties overgebracht aan Premier Narendra Modi van India. De recente prestatie van de Indiase ruimtevaart, die resulteerde in een succesvolle maanlanding, symboliseert de intrinsieke menselijke drang naar ontdekking en vooruitgang.

Dit moment benadrukt niet alleen de technologische expertise van India, maar ook de grenzeloze mogelijkheden die zich voor alle landen uitstrekken. De triomf van deze buitengewone prestatie fungeert als een bron van inspiratie en benadrukt dat nieuwsgierigheid geen grenzen kent.

Zelfs in Suriname, dat culturele affiniteit deelt met India, heerst een diepe gevoel van trots. Deze opmerkelijke prestatie verenigt het Surinaamse volk met het Indiase volk in de viering van deze mijlpaal.

Minister Ramdin benadrukt verder: “Deze vereniging overstijgt geografische barrières en onderstreept de intrinsieke banden die de wereldwijde gemeenschap verbinden. De maanlanding wekt een gemeenschappelijk gevoel van verwondering op en herinnert ons eraan dat de lucht niet langer een limiet vormt, maar eerder een toegangspoort tot het bevorderen van samenwerking en een gezamenlijke toekomst van ontdekking. Deze prestatie belicht niet alleen de wetenschappelijke capaciteiten van India, maar duwt ook de wereld vooruit in haar zoektocht om de kosmische mysteries te doorgronden.”

Suriname verleent hartelijke felicitaties aan India voor deze monumentale prestatie, die een triomf van techniek en innovatie vertegenwoordigt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname deelt oprechte felicitaties met India na historische maanlanding