donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname Chinese Business Association doneert aan lokale instellingen

lees ook ...

Glenn Verbond langer dan twee weken vermist

Glenn Verbond is 39 jaar oud. Men heeft hem op 11 november voor het laatst gezien rond half zes ‘s middags. Sindsdien is hij niet huiswaarts gekeerd. Woensdag jongstleden deed de afdeling Bestrijding ...

De Suriname Chinese Business Association, afdeling Nickerie, heeft vrijdag een nobel gebaar gemaakt door vier sociale instellingen te voorzien van benodigdheden. Dankzij de tussenkomst van burgermoeder Senrita Gobardhan mochten Stichting “Open Poort”, Kindertehuis Gaytrie, Rust en Werk, en Huize Francis een waardevolle donatie in ontvangst nemen. De overhandiging vond plaats in de districtszaal van Nickerie.

Onder leiding van voorzitter Chen Mingzhou hebben leden van de associatie zich ingezet ter gelegenheid van de viering van 170 jaar Chinese Immigratie/Vestiging. Hiermee wilden zij een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en hun dankbaarheid tonen.

Elke instelling ontving een zorgvuldig samengesteld pakket, bestaande uit essentiële goederen zoals rijst, spijsolie, bloem, toiletpapier en bruine bonen. Deze giften zullen ongetwijfeld een welkome aanvulling zijn op de voorraden van de instellingen en degenen die zij ondersteunen.

De Suriname Chinese Business Association benadrukt het belang van betrokkenheid en samenwerking binnen de gemeenschap en blijft zich inzetten voor sociale verantwoordelijkheid. Deze liefdevolle gebaren versterken de banden tussen verschillende gemeenschappen in Nickerie en dragen bij aan een gevoel van saamhorigheid en solidariteit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname Chinese Business Association doneert aan lokale instellingen