zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
3.4
(5)

Surinam Airways zoekt vliegtuigoplossing Paramaribo-Amsterdam

lees ook ...

Ministerie van Volksgezondheid: Pfizer-vaccin nu beschikbaar...

Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft kennis genomen van de recente ontwikkelingen met betrekking tot het besluit van het farmaceutisch bedrijf AstraZeneca om het Covid-19-vaccin van de...

Surinam Airways staat opnieuw zonder eigen vliegtuig om vluchten tussen Paramaribo en Schiphol uit te voeren. De lease van een Airbus A340-300 is recentelijk afgelopen, en daarom wordt sinds begin april een Maltese A330-200 inclusief bemanning gehuurd. De zoektocht naar een permanente oplossing gaat door.

Surinam Airways staat voor de uitdaging om een blijvende oplossing te vinden nu de lease van hun Airbus A340-300 is afgelopen. Sinds begin april huren ze tijdelijk een Maltese A330-200, inclusief bemanning, om de vluchten tussen Paramaribo en Schiphol voort te zetten. De luchtvaartmaatschappij blijft echter actief zoeken naar een structurele oplossing voor dit vraagstuk.

De overgang naar een tijdelijk gehuurd vliegtuig markeert een interimfase voor Surinam Airways, die nog steeds op zoek is naar een duurzame oplossing voor het gebrek aan een eigen vliegtuig voor de route tussen Paramaribo en Schiphol.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandSurinam Airways zoekt vliegtuigoplossing Paramaribo-Amsterdam