woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Surinam Airways zet in op groei met uitbreiding naar Miami

lees ook ...

Nieuwe Pompen Brengen Verlichting voor Rijstsector in Nicker...

Voor de komende periode is er goed nieuws voor de rijstsector in Nickerie, want er is weer voldoende irrigatiewater beschikbaar. Dit is mogelijk gemaakt door het technische team van monteurs van de En...

Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) zet koers naar nieuwe bestemmingen, niet alleen om de reislustige gemeenschap van dienst te zijn, maar vooral om zich te bevrijden uit een uitdagende financiële situatie.

In Curacao op het Surinaamse Consulaat zijn woensdag de doelstellingen van Surinam Airways bekendgemaakt. Minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme en zijn Curaçaose collega Charles Cooper van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning hebben hun handtekening gezet onder de luchtvaartovereenkomst tussen Suriname en Curaçao.

Dit gedenkwaardige moment markeert een belangrijke dag voor Suriname, Curaçao en SLM, zegt Steven Gonesh, CEO van SLM. De weg vrijgemaakt voor Surinam Airways voor uitbreiding richting Miami. Gonesh deelde met een glimlach mee dat vanaf 18 december de luchtvaartmaatschappij drie keer per week (op maandag, woensdag en vrijdag) haar vluchten van Paramaribo naar Aruba, Curaçao en Miami, en vice versa, aanbiedt aan het publiek. Hij benadrukte dat dit een significante ontwikkeling is voor SLM, waarbij niet alleen de route wordt uitgebreid, maar ook de bilaterale banden tussen Suriname en Curaçao verder worden versterkt.

Minister Cooper onderstreepte de inzet van alle betrokken partijen om dit moment te bereiken. Hij benadrukte dat beide samenlevingen voordeel moeten halen uit deze samenwerking en voegde eraan toe dat bedrijven nu een sterker platform hebben om het maximale uit hun activiteiten te halen, mede dankzij de samenwerking met Miami.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinam Airways zet in op groei met uitbreiding naar Miami