zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Surinam Airways ontvangt goedkeuring van EASA en ILT voor vluchten naar Europa

lees ook ...

Volksgezondheid benadrukt groeiende urgentie van mentale gez...

In de afgelopen jaren heeft mentale gezondheid een groeiende prioriteit gekregen, vooral gezien de uitdagende economische situatie van het land. Dit heeft geleid tot een afname van de levenskwaliteit ...

Surinam Airways heeft de EASA TCO (Third Country Operator) goedkeuring ontvangen van het Europees Agentschap voor de veiligheid (EASA). Hiermee is de luchtvaartmaatschappij gemachtigd om met haar volledige vloot vluchten van en naar Europa uit te voeren. Daarnaast heeft Surinam Airways ook goedkeuring gekregen van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstraat.

In eerdere berichtgeving werd gemeld dat momenteel in Brussel de A-check wordt uitgevoerd en dat het vliegtuig na voltooiing van deze check op zaterdag naar Amsterdam zal worden overgebracht. Alle benodigde stappen zijn nu genomen en het is gepland dat de eerste commerciële vlucht op zondag 11 juni vanuit Amsterdam zal plaatsvinden.

Deze ontwikkeling markeert opnieuw een mijlpaal in het “Going Forward plan” en het verdere herstel van Surinam Airways. Surinam Airways bedankt iedereen en alle betrokkenen voor het in hen gestelde vertrouwen en geduld. In het bijzonder wordt het personeel bedankt, dat dag en nacht werkt en bijdraagt aan het verdere herstel van Surinam Airways.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinam Airways ontvangt goedkeuring van EASA en ILT voor vluchten naar Europa